Fejl, der fest på skimmel

May 8

Fejl, der fest på skimmel

Mens skimmel kan synes grim og ubehagelig, er det en væsentlig kilde til mad til mange UK bugs. Insekter, der forbruger skimmel kan findes udendørs eller i hjemmet, og som mange spise mikroskopiske skimmelsvampe, deres fødekilder kan være svært at spotte og behandle indendørs. Behandling af fugt og at tage skridt til at reducere fugt i hjemmet er dog enkle måder at styre skimmel-spiser insekter uden at bruge pesticider.

Psocids

Psocids, også kendt som booklice og barklice, er en af de fejl, der er almindelige i UK hjem. Mens psocids nå op til 1m i længde, måle de fleste arter fundet i hjemmet 1,5 mm. Disse små insekter har bløde organer med lange antenner og har en grå eller brun udseende. Psocids findes i tørre fødevarer, tæpper, blandt butikker af gamle bøger og i fugtige områder af hjem hvor de skimmel, som de lever af udvikler. Nogle arter lever også udendørs i huler og woodland. At forhindre overskydende fugt og holde tørre fødevarer i egnede beholdere hjælper med at kontrollere psocids i hjemmet.

Sølvfisk

En anden fælles insekt, der fester på skimmel er Sølvfisk, såkaldte grund af den måde, de flytter. Sølvfisk er fundet i hjemmet eller på udendørs, men altid vælge fugtig levesteder, som er perfekt til dyrkning af skimmel, en vigtig del af insektet kost. Sølvfisk normalt måler lidt over 1mm, kan identificeres ved deres lange sølv organer og lange antenner og findes ofte i fugtige skabe, nedenunder tæpper eller fugtige områder af køkken eller badeværelse.

Skimmel mide

Lille skimmel mider er normalt vanskelige at spot medmindre de er til stede i stort tal inde i et hjem. Skimmel danner en stor del af skimmel mide kost og ligesom lignende insekter, er normalt findes i fugtige udendørs levesteder eller fugtige områder af et hus som gamle møbler, fugtig tapet eller tørrede fødevarer. Fanget fugtighed i et hus fører til skimmel udvikling og er den perfekte ramme for skimmel mider til at reproducere. At sikre et hus har god ventilation eller ved hjælp af en affugter hjælper med at kontrollere skimmel mider og andre insekter, der lever af skimmel.

Gips Bille

Gips beetle bor i enten meget nye eller meget gamle egenskaber som begge typer af hjemsted har fugtig gips af forskellige årsager. Fugtig gips fremmer væksten af mug og tilbyder en ideel levested for gips Bille larver og den 2mm lange sorte voksne. Udendørs, gips Bille kan findes inbirds' reder og på bladene af træerne.

Relaterede stillinger