Hvordan man laver en propangas forge

January 10

Du kan lave din egen propangas forge for små metal og smeden arbejde. Alt det kræver er nogle almindelige materialer findes på din lokale hardware butik. Denne enhed giver dig mulighed for at varme metal til rød varmt så det kan blive omdannet til en bred vifte af former og konfigurationer. Alternativet er en store-købte smedje, der kan koste tusindvis af dollars og tage op masser af plads. Du kan gøre det samme væsentlige arbejde med denne lille, hjemmelavet model.

Instruktioner

• Linje en tom kaffe kan med omkring 2 inches af Kaowool. Kaowool er en keramisk-baserede uld, der erstattede asbest. Det bruges til at holde varmen inde i din forge. Vær sikker på at line siderne og bunden af dåsen.

• Skåret en kreds af Kaowool lidt større end diameteren på din kan. Dette vil blive brugt som et låg.

• Bore et 1-inch hul i siden af kan. Dette er, hvor du vil indsætte brænderen.

• Vedhæfte en all-metal spray dyse, såsom dem, der findes på haven weed-sprøjter, til din propan slange. Test for korrekt funktionalitet. Med gassen tændt, langsomt åbne regulator og lys spidsen af dysen. Det skal producere en blæselampe-type flamme med fuldt åben regulator.

• Placér metal du gerne varme inde i dåsen. Hold spidsen af den oplyste dyse op til hul i dåsen, men ikke indsætte det i dåsen. Indsætte spidsen vil underkaste det til mere varme end det kan håndtere, og det vil til sidst smelter.

• Dække den åbne ende af dåsen med cirkulær sektion af Kaowool. Kontrollere metal hvert par minutter, indtil den når den ønskede temperatur.

Relaterede stillinger