Støv maske sikkerhed

October 25

Støv maske sikkerhed

Støvmaske--også kendt som "gener" maske - er en fælles armatur i træ butikker, auto bodyworks garager, frø og korn lagersteder og overalt luftbåret støvpartikler kan påvises. Loven kræver ofte støvmaske forbrug, når eksponering for luftbårne partikler overstiger visse grænser. Men støvmaske skik går videre. Anvendelsen af en støvmaske er sund fornuft, og det bør anvendes enhver tid der er mulighed for at indånde partikler af enhver type.

Funktion

Støvmaske er ikke en respirator og må aldrig forveksles med en respirator. En respirator filtre organiske og kemiske dampe gennem kulfiltre. Støvmaske filtre kun store støvpartikler fra luften, og det vil ikke beskytte individet fra organisk-kemiske basis eller dampe. Støvmaske bør ikke anvendes, når maleri eller arbejder med kemikalier. Støvmaske bruges kun til at forhindre støv ind i lungerne, når du arbejder i et støvet miljø. Når du indånder, luft passerer gennem støvmaske, fældefangst støvpartikler på overfladen af masken.

Korrekte forbrug

Støvmaske skal anbringes over næse og hage, med elastisk strop strakt bag nakken. Der er en lille metal band på broen på næsen. Dette metal band er bøjet med fingrene i overensstemmelse med broen af den enkeltes næse til at danne en forsegling. Støvmaske vil aldrig forsegle helt, men hvis monteret korrekt, vil opnås en passende forsegling, der stopper de fleste partikler fra indtastning af næse eller mund.

Overvejelser

Normalt, når enkelt arbejder i et støvet miljø på arbejdspladsen, kræver loven et kursus før arbejdstageren kan fortsætte. Men for personer, der arbejder hjemme, er der et par ting at overveje, når montering en støvmaske til at forhindre en falsk følelse af sikkerhed. For eksempel, hvis enkelt har ansigtshår, kan støvmaske være ineffektive eller nytteløse. Dette kan undertiden afhjælpes ved at stramme strop omkring nakken. I tilfælde af meget tætte koncentrationer af støvpartikler-- eller meget giftigt støvpartikler--støvmaske ville ikke være hensigtsmæssige. I disse tilfælde anvendes en respirator. Brug aldrig støvmaske til at filtrere asbest isolering, ammoniak, klor eller pesticider.

Typer

Støvmaske kommer i en række konfigurationer. Den simple, lette støvmaske med en elastik er den mest almindelige. Disse er gode for slibning træ, arbejder omkring lejlighedsvis vejen støv eller arbejder på traktorer eller kombinerer rundt landbrugsprodukter støv. Tungere, industriel-arbejdspladsen støv anbefales en heavy-duty støvmaske med to, tunge elastik bånd, der går bag nakken. Disse masker passer strammere, skaber en bedre forsegling omkring næse og mund.

Advarsel

En støvmaske kan bruges hele dagen, men hvis støvmaske begynder at have en lugt til det, kassér det og få en anden. Hvis støvmaske begynder at gøre vejrtrækningen svært, kassér det og få en anden. Hvis elastik bryder, eller masken, der får en tåre, det skal udskiftes.

Relaterede stillinger