Sådan oprettes tromme fylder på prøver

June 2

Sådan oprettes tromme fylder på prøver

En prøve er et klip af lyd, der er repurposed i afledte værker. Prøver varierer i størrelse fra tydelig og genkendelig passager af sange til korte uddrag af instrumentation. Tromme prøver giver dig mulighed at tilnærme lyden af en reel trommesæt ved at udløse stikprøven tromme slagtilfælde. Ved at tildele de stikprøveudvalgte lyde til et sæt MIDI kommandoer, kan du oprette en drumbeat med prøver. Men en stikprøven beat på sin egen lyder noget uægte. Låne lidt liv og sjæl til rytmen ved at tilføje nogle tromme fylder.

Instruktioner

• Åbne dine foretrukne digital audio workstation, eksempelvis Pro Tools eller logik. Afhængigt af dine indstillinger åbner arbejdsstationen enten en tom session eller den mest seneste gemte session. For at komme til en tom session fra en work-in-progress, åbne Arkivmenuen og vælge "Åbn nye," "Nye" eller "Ny Session," afhængigt af programmet.

• Åbne MIDI-kanalen. MIDI, som står for "musical instrument digital interface", kan du oprette en række noter ved hjælp af datakommandoer, i stedet for rå lyd. Denne tilgang er fleksibel og intuitiv. Du kan ændre en MIDI-sekvens pitch, tone og klang egenskaber efter optagelsen. Typisk, en digital audio workstation har en fane for at åbne en ny kanal. For eksempel, har logik et "+" fane øverst på channel strip. Klik på fanen og vælg "MIDI" når du bliver spurgt. Hvis du ikke kan se en fane, Åbn kanalen fra menuen "Filer".

• Åbn din arbejdsstation step sequencer værktøj. Et step sequencer er en visuel nettet grænseflade til at komponere musik. Den lodrette akse repræsenterer noter og den vandrette akse repræsenterer beats og foranstaltninger. Trin sequencer er typisk adgang via menuen "Værktøjer" eller "Instrumenter".

• Åbn menuen "Medier". Vælge "Import" og gennemse for tromme eksempelfiler. Prøverne kan arrangeres som individuelle trommer, eller som et komplet kit. I forbindelse med tidligere, importere hver individuelt. Sidstnævnte tilfælde skal du importere den i ét trin. Sættet er tildelt af step sequencer automatisk. Hver tromle er tildelt et notat i af step sequencer, hvilket betyder at du udløse hver lyd fra en anden række i gitteret.

• Tryk "Play" så du kan høre din sekvens i realtid, mens du opbygger det.

• Plot fyld. Klik på forskellige dele af nettet til at tildele tromme streger til bestemte dele af rytmen. Den deraf følgende note kaldes en "MIDI hændelse." For eksempel, klik på rækken "Fælde" på de sidste tre pladser i foranstaltning fire til at oprette en standard triplet fyld. Eksperimentere med placeringen og tromme valg, men husk på, hvad er naturligt at en menneskelig trommeslager. For eksempel, gå tom fylder typisk høj til lav som den højeste tom er snare.

• Klik på hver MIDI begivenhed til at redigere den. Træk ned "Hastighed" indikatoren til at sænke lydstyrken. En menneskelig trommeslager kunne ikke realistisk strike en tromme tre gange med præcis den samme lydstyrke. Efterligne menneskers fornemmelse af varierende hastighed.

Relaterede stillinger