Hvordan man kan overføre en lejeret ejendom

July 25

Hvordan man kan overføre en lejeret ejendom

Som navnet antyder, er en lejeret ejendom en, der er lejet ud til en anden for en angivet tidsperiode. Forskellen mellem en lejeret ejendom og en simpel udlejningsejendom er, at lejeren af lejemål har meddelt ejendomsret til andre på sigt af lejemålet – som kan være alt fra 99 år til 999 år. Dette betyder generelt, at beboeren, der har købt rettighederne til live på egenskaben lejemål ikke behøver at bekymre sig om egenskaben vender tilbage til ejeren enhver tid snart. På samme tid ejer køberen af et lejemål ejendom ikke ejendommen i måde køber af en selveje ejendom gør. Overføre ejerskabet af en lejeret ejendom kræver en forståelse af de lejemål situation.

Instruktioner

• Annoncere ejendomme til salg som en lejeret ejendom. Under vilkårene i lejekontrakten, kan et lejemål ejendom normalt købt og solgt flere gange. Sælgeren skal sørge for at bemærke, at den nye køber, som lejeren er, hvad vilkårene i lejekontrakten er og den resterende tid på lejekontrakten. En køber, der køber en lejeret ejendom med 200 år tilbage på lejemålet behøver ikke at bekymre sig om egenskaben vender tilbage til lejeren. En køber, der køber en lejeret ejendom med kun 10 år tilbage, dog nødt absolut til at tage dette i betragtning.

• Overføre ejendommen som om det er et standard fast ejendom transaktion. Købere af lejemål egenskaber kan få realkreditlån og købe ejendom, som de ville en selveje ejendom. Långiver vil erkende, at dette er en lejeret ejendom, og hvis der er stadig betydelige tid resterende på lejekontrakten, lejemål er usandsynligt, at en bekymring. Den fulde information om min taletid på lejekontrakten skal gives.

• Give den nye ejer med lejemål aftalen, samt alle kontaktoplysninger for ejeren. Udlejer teknisk ejer ejendommen, selv når den nye køber har et realkreditlån på det, så den nye køber skal være klar over, hvem ejeren er.

• Give den nye ejer nogen lejeren krav til bopæl på ejendommen. I de fleste tilfælde lejemål egenskaber overføres det samme som selveje egenskaber. I nogle tilfælde, men kan udlejer kræve månedlige eller årlige underholdsbidrag samt specifikke bosiddende krav for bor på ejendommen. Køberen af en lejeret ejendom ejer retten til at leve inden for egenskaben, men han ejer ikke ret til at foretage væsentlige ændringer. Udlejer har stadig den juridiske ejerskab af ejendommens strukturelle og ydre mure, og den nye ejer skal være klar over, hvilke ændringer der kan foretages. Hvis en væsentlig reparation skal foretages, er ejeren ansvarlig for godkendelse og/eller gør at reparation.

Relaterede stillinger