Hvordan man skriver et Essay om et spil

April 14

Hvordan man skriver et Essay om et spil

Der er en strategi for hvordan man skriver et essay om en leg. Skrive om en teaterproduktion er ikke svært, hvis du ved hvordan man kan bryde produktionen ned til sin centrale dele. Du behøver ikke at dække alle aspekter af produktion, når du skriver om det, men vælger elementerne at ramme en sammenhængende historie for dit essay og ekspandere på disse elementer i overensstemmelse hermed.

Instruktioner

• Læs den oprindelige script og overveje temaer af spille. Analysere alle redigeringer foretaget fra den oprindelige script overgang til den fase version og gøre opmærksom på alle hvordan nogen udeladt scener effekt det endelige resultat. Undersøge virkningerne visse dialogen redigeringer kan have på karakterudvikling. Også tage hensyn til motiverne for eventuelle ændringer til det oprindelige script og se dem gennem linsen af direktøren til at få et indblik i historien, at denne særlige produktion præsenterer.

• Overveje at dirigere og handler og hvordan det virkninger deres fortolkning af den originale skrift. Sammenligne spille andre produktioner af det, at du har set eller film tilpasninger til at tilføje til dit perspektiv. Hvis dette er din første gang ser dette script udføres, derefter overveje hvordan aktører fortolker scriptet og hvordan tilføjer eller forringer et karaktertræk, der du opfattes når du læste manuskriptet. Overveje at blokering eller fase bevægelighed aktører og hvordan det virker med historien, så godt. Bemærk eventuelle særlige talenter som sang eller dans, og hvordan de fungerer som et køretøj for talent og bidrage til den samlede oplevelse af at spille.

• Analysere director's samlede fortolkning af den originale skrift. Direktører sætte undertiden et spin på en spiller at gøre det mere relevant for en bestemt målgruppe.

• Kritik scenografi, kostumer og make-up. Ser for rekvisitter og hvordan de sætte historien i en bestemt tid eller sted. Gøre det samme for kostumerne, så godt, især hvis du analyserer en periode stykke. Tænk på kostumer og deres relation til spil. I et godt gjort produktionen, alt er gjort for en grund og hvert stykke bidrager til historien. Er tilfældet med den spiller, du skriver om? Mener, at og se produktion gennem denne linse.

• Bemærk belysning og lyd af spil. Er alle lys op under hele produktionen? Dette kunne gøres på grund af manglende tekniske aptitude eller kunstneriske grunde, og er værd at overveje. Mærke hvordan belysning effekter stykket og Bemærk også eventuelle specielle effekter. For eksempel, hvis en røg maskine bruges til tåge, teknikeren kører dette moderat maskinen opstilles, så ikke aflede opmærksomheden fra den samlede produktion?

Relaterede stillinger