Lille metriske cylinderskruen drejningsmoment specifikationer

March 4

Lille metriske cylinderskruen drejningsmoment specifikationer

Hætten skruer bruges som en fastener til maskindele. Metriske cap skruer er kendetegnet ved en diameter over den bredeste del af deres tråd i millimeter. Små metriske cap skruer varierer fra M10 (med en 1cm diameter) til M5 (med en 5mm i diameter). Cylinderskruen drejningsmoment specifikationer bestemme den kraft der kræves til at stramme dem. International Organization for Standardization giver generelle specifikationer, men de kan variere afhængigt af brug og producenten.

M5 cylinderskruen

M5 cap skruer har en maksimal tråd bredde på 5mm og et drejningsmoment specifikation af 68 tommer-lbs. kraft, hvis smurt, 91 tommer-lbs. kraft hvis de er tørre.

M6 Cap skruer

M6 cap skruer har en tråd bredde 6mm og en drejningsmoment specifikation af 116 tommer-lbs. kraft når smurt, og 156 tommer-lbs. kraft når cylinderskruen er tør.

M7 Cap skruer

M7 cap skruer kræver ifølge ISO 898-1, et drejningsmoment på 260 tommer-lbs. kraft når tør og 195 tommer-lbs. kraft når tilstrækkeligt smurt.

M8 Cap skruer

Hætten skruer med gevinddiameter 8mm, kendt som M8, kræver 377 tommer-lbs. kraft drejningsmoment. Hvis skruen er smurt, kræver det 288 tommer-lbs. kraft.

M10 Cap skruer

M10 cap skruer kræver 62 fods-lbs. kraft når smurt og 47 fod-lbs. kraft når smurt.

Relaterede stillinger