Toscanske Interiør Design Idéer

January 20

Toscanske Interiør Design Idéer

Hvis designe dit hjem interiør føles overvældende, skal du vælge et tema til at yde vejledning under hele udsmykning og samle pladsen efter afslutningen. Toscansk stil låner fra de rustikke funktioner af middelhavslandskab cottages. Toscansk stil hjem kombinere varme jorden tone farver med naturlige elementer som eksponerede sten og smedejern detaljering. Bringe Tuscany ind i din indretning gennem væg farver, bygge materialer og rum tilbehør.

Maling og væg behandlinger

Toscanske boliger omfatter varme, afdæmpede farver i jordfarver. Vælge nuancer af beige, beige, guld og gul for indvendige vægge. Hvis du vil bruge en mørkere farve, holde sig inden for familien jorden tone med brune nuancer, salvie og olivengrøn. Toscanske hjem indarbejde også Boligindretning tekstureret vægge minder om ler eller puds. Pels væggene med et tyndt lag af venetianske puds ved hjælp af en murske. Efter gipsen tørrer, anvende en vægfarve; Slutresultatet vil tilføje dybde og karakter til væggen. Klud eller svamp maleri indebærer anvendelse af væggens farve med et stykke stof i stedet for en traditionel børste til at oprette et tilfældigt mønster og farve variation. Rag maleri med to nuancer af samme farve, såsom guld og okker, er en fælles toscansk stil maleri.

Gulve og flise

Naturmaterialer som keramiske fliser eller bred træbjælker er velegnet til toscansk stil hjem. Store fliser i fløde eller sten farver parre godt med varmt interiør væg farver i soveværelser, badeværelse og køkken. Fliser, der fremkalder udseendet af terrakotta, med sin røde højdepunkter og nuancer, bringe fornemmelsen af det italienske landskab indendørs. Hvis du vælger træ gulve, Vælg bred bestyrelser i mørke eller nødlidende farver til at opretholde en rustik fornemmelse. De fleste toscanske hjem omfatter ikke væg til væg tæpper, selvom accent tæpper i lyse middelhavsfarver er fælles.

Indendørs/udendørs levende

Udendørs levende rum er kendetegnende for toskansk hjem. Bringe elementer af de udendørs haver i Toscana i indendørs rum, såsom sunrooms eller lukket veranda. Vælg frodige, grønne bregner i traditionelle malede terrakottakrukker til at dekorere en lys-fyldt havestue indkapslet i buet glas. Vælg en farverig mosaik flise design minder om Middelhavet flise arbejde for sal. Accent værelse med nødlidende antikke stole og smedejern ende tabeller. En indendørs vand feature lavet af sten og et springvand-lignende element komplet fornemmelsen af en indendørs-udendørs boligareal.

Møbler og tilbehør

Toscanske møbler er som regel lavet af mørkt træ med omhyggelig detaljering arbejde som udhugningen eller spiraler. Rustik, nødstedte eller antikke møbler, der fejrer charme i den gamle verden ville være velkommen Tilføjelser til en toskansk hjem. Holde tilbehør inden for jorden tone farve ordningen ved at vælge stof i gul, guld, grøn eller rød. Vælg stykker med smedejern detaljer; spejle eller gavle er gode muligheder for at indarbejde jern arbejde. Fyld hylderne med terracotta keramik og urner til at skabe en sammenhængende toscansk stil.

Relaterede stillinger