Rehabilitering prøvning af motoriske færdigheder

August 14

Mange alvorlige skader føre til neurologiske handicap, der kan kræve intensiv rehabiliterende pleje. Fysioterapeuter, ergoterapeuter og talepædagoger bruge en række test til at bestemme, om klienter vil genvinde mentale, fysiske og sociale funktion. Et par af rehabilitering tests for motorik er Minnesota Manual fingerfærdighed Test, boot kontrol test og finger-aflytning test.

Minnesota håndelag Test

Minnesota Manual fingerfærdighed Test måler hastigheden af en kundes øje/hånd/fingre koordinering. Ved at teste koordinering, kan undersøgeren vurdere, om patienten har nogen hjerne eller neurologiske defekter. Afprøvning indebærer markedsføring og fjernelse af 60 diske i huller på et bord og vende diskene. En kombination af disse øvelser kan bruge begge hænder. Hvor patienten udfører kan hjælpe tester afgøre hvad dele af hjernen kan eller ikke være beskadiget, fra slagtilfælde eller traumatisk skade, f.eks. Testen er normalt gives i starten og slutningen af fysisk genoptræning, at vurdere funktion før og efter behandling.

Boot kontrol Test

Boot kontrol test vurderer patientens evne til at opretholde en siddende stilling, hans evne til at rulle fra en liggende stilling til en side og derefter den anden, og at overføre fra en liggende stilling til en siddende stilling. Boot kontrol er grundlaget for mange opgaver, at folk med slagtilfælde, og hjerneskader skal genlære. Klienten har brug boot mobilitet at komme ind og ud af sengen, få klædt og bade. De fleste rehabilitering centrum stabe vil retest patienter over tid for at se om forbedring forekommende.

Finger-aflytning Test

Finger-aflytning test vurderer motor hastighed og kontrol af mennesker, der har indtastet fysiske rehabiliteringscentre med betingelser såsom slagtilfælde eller rygmarv skade. Klienten placerer håndfladen på hans dominerende hånd på et skrivebord eller tabel, med fingre udvidet. Pegefingeren hviler på en løftestang, der er tilknyttet en tæller. Klienten taps fingre så hurtigt han kan i 10 sekunder, mens du bevarer resten af sin hånd og arm ubevægelig. Dette gentages indtil undersøgeren har mindst fem forsøg, der kan bruges til at vurdere motor hastighed. Motor hastighed test hjælper til at bestemme, hvilke områder af hjernen kan være beskadiget.

Relaterede stillinger