Deling af evangeliet håndværk & aktiviteter

October 29

Deling af evangeliet håndværk & aktiviteter

Bogen af Mark (16:15) i det nye Testamente fortæller læserne at Kristus instrueret sine tilhængere til at gå og dele evangeliet til alle mænd. Deling af evangeliet betyder at fortælle folk, at Jesus døde for deres synder, de er tilgivet, og at ved at tro på Jesus, vil de tilbringe evigheden med Kristus i himlen. Der er aktiviteter og håndværk, som enkeltpersoner eller grupper kan forpligte sig til at hjælpe med at sprede evangeliet til andre mennesker.

Serviceaktiviteter

Mange bibelvers anføres, at kristne skal dele evangeliet om Kristus gennem ord og gerninger. Af virksomhedens handlinger af service for dem i nød, spredes glæde og kærlighed til Kristi budskab. Service projekter kan omfatte levering af måltider og care-pakker til plejehjemsbeboere, sygehuset og hospice patienter, ældre og hjem bundet fysisk eller mentalt udfordret enkeltpersoner; Jul carolling; og oprydning forladte masser. Et skilt med Skriften (f.eks Esajas 58:10 hvor troende påmindes at fodre sultne og pleje for de undertrykte) kan placeres i en central beliggenhed på spillestedet service projekt sammen med en telefonnummer for interesserede til at ring for mere information. Når du er opsat på deling af evangeliet, siger dine handlinger mere end ord..

Daglige dosis "Medicin" krukke

Udskrive en liste af inspirerende og håb-fyldt skrifter (Se ressourcer) på pink papir. Skær versene i strimler og stramt roll papirstrimler med de trykte ord inde i rullen. Sætte en meget lille splint af usynlige bånd for enden af papirrulle til at holde de varmtvalsede rør lukket. Indsæt som mange lyserøde papir ruller ind i en tom medicin flaske som muligt. Gøre en selvklæbende etiket til ydersiden af flasken. Nogle etiket ideer til den ordinerende læge er: den øverste Healer, Dr. God, eller den mægtige læge. Doseringsvejledningen kan læse: "tage en daglig" eller "tage efter behov for håb og inspiration." Være kreativ med etiketten. Lad flaskerne på offentlige steder såsom biblioteker, busser, bænke, restaurant tabeller, boghandlere eller kaffe butikker for folk at opdage. Du kan også give en flaske af Skriften til dem, du tror har brug for trøst eller opmuntring.

Designe en kofanger mærkat

Design din egen bumper mærkat med en inspirerende Skriften eller et telefonnummer at ringe for mere information om, hvad Kristus kan gøre for bumper mærkat læseren. Udskrive kofangeren mærkat på vand resistent bumper mærkat selvklæbende papir (Se ressourcer). Bruge en klar, mørk skrifttype, der kan læses fra en bil længde væk. Husk kortere og mindre er bedre end rodet.

Den største gave

Skriv eller skrive historien om Kristi offer, død og opstandelse på et dekorativt stykke karton, papir eller inde i en kort. Detaljer hvordan tro på Herren Jesus Kristus vil give dig adgang til Kristus for al evighed. Sætte beskeden inde i en lille boks. Overdådigt wrap boksen med dekorative papir og bånd. Sætte et gavekort på den boks, der lyder: "For dig." Omfatte et telefonnummer i en kirke eller præst eller en anden person, der er villige til at tale med en fremmed om evangeliet i gave. Lad boksen på et offentligt sted eller forelægge dem, du føler, kunne drage fordel af budskabet om Kristuss ultimative offer. Nogle gange deler evangeliet gøres bedre uden direkte personlige kontakt. Lad modtageren af gaven gør kontakt med person og telefon nummeret eller e-mail inde i gaven, hvis han ønsker.

Genfødt Baby Pin

Købe små plast (ca. 1-tommer lang) babyer i bulk på en håndværk eller part levering butik. Disse plastic babyer er normalt sælges som baby shower dekorationer til cupcakes og gaver. Folde en 1-tommer bred ved 6-tommer lang satinbånd i halvdelen til en V-form. Med en sort permanent markør skrive: "John 3:3" på en "arm" af V, og skrive "Born Again" på anden arm af V. lim en plast barnet over forsiden af fold (nederste punkt af V) af båndet. Lim på bagsiden af båndet til en metal ben tilbage. John 3:3 siger, at mænd skal være "født på ny" for at komme ind i Guds rige (himlen). Iført baby pin vil tilskynde andre til at stille spørgsmål om benet, giver dig mulighed for at dele evangeliet.

Relaterede stillinger