Kreative ideer til dekorere en Old School skrivebord

May 1

Kreative ideer til dekorere en Old School skrivebord

Drej en gammel skole skrivebord i en dekorativ accent stykke, der ikke lærer ville anerkende. Opretholde den pult vintage ånd med billeder og udskrifter, eller være fed med maling og stof til at give det et helt nyt look. Holde den flittige og adstadig med sepia toner eller omdanne det til en lys burst af farve for et Familieværelse eller et børneværelse.

Collage Desktop

Oprette en charmerende, vintage-stil skrivebord med decoupaged fotos eller udskriver arrangeret i en collage. Find royalty-fri fotos online, fotokopiere gamle familie billeder eller søgen efter gammeldags billeder og bøger på loppemarkeder. Lim billederne til skrivebordet med håndværk lim eller découpage medium. Hvis billederne ser som ny, bland en spiseskefuld af valnød pletten med en pint af klar akryl finish. Påfør blandingen til limet på fotos at forsegle dem. Hvis billederne er antikke, i stedet bruge découpage medium som en sealer.

Hjerter og blomster skrivebord

En gammel skole skrivebord kan tjene som en ende tabel eller et natbord, når det er indrettet i hytte-stil. Bruge grønne nuancer på metal skrivebord understøtter til at foreslå vinstokke og blade, og male den desktop off-white eller elfenben. Oprette en overraskelse--maling indersiden af skrivebord lyse rødt. Bruge hjerte og blomst stencils på skrivebordet, vælge røde og lyserøde for hjerter og beskriver dem i guld. Stencil blomster i forskellige nuancer af en farve eller vælge tre eller fire forskellige farver.

Smykkeskrin

Forvandle din gamle skole skrivebord til en glamourøs smykkeskrin. Male uden for sort eller navy blå, og lim sort eller navy-blå velour på indersiden. Trim de udvendige kanter af låget med funklende sølv trim fra et Stofbutik, eller lim en linje af faux juveler rundt på skrivebordet. Stencil en tiara midt på toppen ved hjælp af metallisk sølv spray maling, og bruge den samme maling på smedejern understøtter.

Critters

En finurlig væsen frem, når du åbner desktop og tænke på det som brede, gabende kæber. Male kraterets en dyb rød og tilføje en tunge og et par tænder. På ydersiden, slather på lavendel maling til at oprette en lilla hippo krop. Dække understøtter med chokolade brun til benene. Eller give skrivebordet en frakke af froggy forår-grøn, male den opretstående dele af understøtter mørkegrøn og oprette frøen fødder i bunden med sort maling. Bruge stencils til at tilføje sådanne funktioner som øjne og horn.

Relaterede stillinger