Sådan deaktiveres 2007 Udklipsholder

March 27

Sådan deaktiveres 2007 Udklipsholder

Programmer i Microsoft Office 2007 suite, herunder Word 2007 og Excel 2007, har en Udklipsholder opgaverude, der styrer op til 24 anskaffelsen af kopiering af tekst eller grafik til Udklipsholder. Du kan få vist Udklipsholder poster i opgaveruden Udklipsholder ved at markere et objekt, holde "Ctrl"-tasten på dit tastatur og trykke på "C" to gange. Du kan deaktivere denne funktion, hvis du ikke ønsker nogen Microsoft Kontor 2007 overførelse at administrere din Udklipsholder.

Instruktioner

• Starte Microsoft Word 2007 "Start" menuen eller genvej. Hvis du ikke har dette program installeret, kan du indlæse Excel 2007, Access 2007, Outlook 2007 eller PowerPoint 2007 og følg de samme trin.

• Klik på fanen "Hjem" fra den øverste værktøjslinje, så du kan se det store "Indsæt"-ikon. Under "Indsæt" er ikon en billedtekst, mærket "Udklipsholder." Klik på det lille ikon til højre på "Udklipsholder" tekst for at åbne opgaveruden Udklipsholder.

• Klik på "Indstillinger" knappen nederst til venstre og klikke på elementer, der kontrolleres. Derved vil uncheck varen og deaktivere funktionen tilsvarende Udklipsholder. Klik på "X"-ikonet øverst til højre i opgaveruden Udklipsholder til at lukke den.

Relaterede stillinger