Hvordan man laver plastikske marionetter

March 15

Hvordan man laver plastikske marionetter

Marionetter kan være lavet af et vilkårligt antal af husholdningsartikler. Plastikske marionetter er let at lave og meget nem at bruge til at udføre med, når de er lavet. Alle udøvende kunstner eller spilleren har hen til lave er holde plastikske håndtag at gøre skeen marionet flytte. Plastikske marionetter er sjovt at skabe og kan være lavet af børn eller voksne. Dette er et godt projekt for et barn eller et klasseværelse fyldt med børn.

Instruktioner

• Få en plastikske af enhver farve for hver skeen marionet, der kommer til at ske. De kan være korte eller lange håndteres skeer. Da disse er kreative og sjovt at gøre det kunne være rart at få nok forsyninger for hvert barn til at gøre mere end én plastikske marionet.

• Begynd ved at sætte hår på skeen. Marionet ansigt bliver på den tilbage konkave side af skeen skål. Bruge garn, håndværk dukke hår eller skåret strimler af papir til at gøre håret. Skære det og derefter lim det skal ske ved hjælp af enten hvid håndværk lim eller en hot limpistol. Det ville være sikrere med mindre børn at bare bruge hvid håndværk lim. Det er også nemmere at bruge med en større gruppe som en skoleklasse.

• Tilføje ansigtstræk lavet af alt fra permanent markører til forskellige farvede byggeri papir, googly øjne, perler, knapper eller noget andet, der kan gøre en kreativ skeen marionet. Gøre det enkel eller detaljeret. Disse er ganske humoristisk og mange forskellige elementer kan gøre ansigtet.

• Lad dukken, som det er eller tilføje tøj til det ved at gøre simple tøj tilbehør ud af skrot stof. Ikke sy tøj. Bare lim stoffet på at ligne hvad tøj element oprettes. Hvad hver person ønsker at skabe, er det hendes fantasi.

Relaterede stillinger