De bedste overarm øvelser med elastikker

May 10

De bedste overarm øvelser med elastikker

Gummibånd, bruges til at træne er også kendt som modstand bands. Disse bands er lavet af forskellige tykkelser til at give mere eller mindre modstand. Modstand bands skabe træning for folk, der rejser ofte eller ikke har en masse plads at holde fitness-udstyr. De bedste overarm øvelser med en elastik arbejde skulder, triceps og biceps og skabe definition og toning til hele overarmen.

Tricep returkommission

Til at begynde, sikre centrum af bandet til at noget (enten væggen eller under et stykke af møbler). Når du fastgør bandet, står over for det sted, hvor du sikret bandet og stå et par skridt tilbage, så der er spændinger i bandet. Holde enderne af bandet eller håndtagene. Benene skal være let bøjet og skulder-bredde fra hinanden, og din torso skal være bøjet over næsten parallelt med gulvet. Begynd træningen med armene bøjet på din talje, skubbe dine hænder tilbage, indtil de er fuldt udvidet uden at flytte din albue position. Gentag i sæt af 10 til 20. Denne tricep øvelse toner din triceps og opbygger muskelmasse og gøres nemt derhjemme eller på farten.

Bicep krøller

Til at begynde bicep curl med elastikken, sikre bandet ved at stå i centrum af bandet. Gribe håndtag eller enderne af bandet. Begynde med dine arme lige ned på dine sider med håndfladerne vender fremad. At holde albuerne på plads, trække band op, bøjning på albuerne. Gentag i sæt af 10 til 20. Denne øvelse er en af de bedste overarm band øvelser, fordi det virker biceps og giver modstand på vej ned.

Opretstående rækker

At arbejde dine skuldre og få definition i dine overarme, gøre opretstående rækker med en elastik. Stå med dine fødder hip-længde fra hinanden og sikre band under begge fødder. Sørg for at stå oprejst, således at din krop er en lige linje fra hoved til tå. Få fat i håndtagene og trække bands op, bøjning på albuerne, med albuerne vender mod siderne og håndfladerne vender nedad. Hænderne bør stopper direkte foran dine skuldre. Gentag i sæt af 10 til 20. Denne øvelse bygger definition i skuldre, færdiggøre udseendet af en tonet overarmen, hvilket gør det en af de bedste overarm band øvelser.

Relaterede stillinger