Hvordan jeg tabe mave & røv fedt?

September 18

Folk ønsker normalt at tabe fedt hurtigt fra mave og røv. Personer bruger ofte quick-fix motion og slankekure regimer til at nå dette mål. Desværre, kroppen kan ikke håndtere de drastiske ændringer, der ledsager disse regimer, og som et resultat, mennesker tabe viljestyrke og falde tilbage i gamle vaner. Men en mere afmålt fremgangsmåde til slankekure og Trænings ofte opnår bedre resultater, og i mere end bare områderne røv og mave.

Instruktioner

• Ændre hvad du spiser og hvor meget du spiser. Dette vil reducere fedt mave og røv. Følg en forudindstillet kostplan til at hjælpe dig. Søgning efter en kost, du kan lide på internettet, i blade eller aviser. Holde sig til kosten uden at bryde regler for at se fordelene.

• Spis lidt eller ingen sukker. Sukker giver energi, men hvis du spiser for meget af det bliver til fedt og forbliver i kroppen, især omkring området mave og bum.

• Drik vand i stedet for sodavand eller endda energidrikke. Det er en misforståelse, folk har, at de bør drikke energidrikke for at leve en sund livsstil. Meget aktive mennesker, såsom atleter, bør drikke energidrikke, fordi de brænde en masse energi dag til dag. Atleter vil forbrænde energidrikke hurtigt, mens hvis den gennemsnitlige person nyder en energi drink, det kunne henvende sig til fedt. Drikke mindst otte glas vand om dagen.

• Gå i stedet for at tage en bil eller bus. Mange mennesker bruger biler, fordi de er hurtigere og nemmere. Gang for at komme til arbejde, butik eller afhente dine børn fra skolen i stedet for at køre.

• Gå til bbc.co.uk/health/treatments/healthy_living/your_plan. Rul ned. Se under "Dit helbred Plan" og klik på "Gå til din sundhedsplan." Vente på den næste side for at indlæse og udfylde spørgeskemaet. Spørgeskemaet stiller detaljerede spørgsmål i forbindelse med din livvidde, højde, alder og køn. Klik på "Send", når du er færdig med spørgeskemaet. Læse de råd, der gives på den næste side; Det er baseret på oplysningerne i spørgeskemaet. Følg anbefalingerne, som de vil medvirke til at reducere din mave og bum størrelse.

• Deltag i en gym og book en tid med en personlig træner. Alle fitnesscentre har personlige trænere til at hjælpe folk med at nå deres mål. Fortælle den personlige træner, at du ønsker at reducere din røv og mave fedt. Den personlige træner vil designe et særligt program for dig at følge hver gang du går til gymnastik. Anmeld succes af programmet efter et par uger med din personlige træner og om nødvendigt foretage ændringer til dit program.

Relaterede stillinger