Ischiadicus retsmidler

February 24

Ischiadicus retsmidler

Ischiadicusnerven er den længste nerve i kroppen, strækker sig fra rygmarven, ned på bagsiden til balden, og derefter ned til hvert ben. Iskias beskriver smerter forårsaget af nerve. Smerten kan findes flere årsager, såsom en diskusprolaps disk. Ischiadicus retsmidler fokus på lindre smerten, ikke kilden til smerten.

Varme og kulde

Anvendelse af varme eller kulde kan lindre smerter i iskias. Prøv kolde pakninger, såsom et håndklæde med is svøbt inde. Kolde reducerer inflammation og hjælper lindre ubehag. En anvendelse af 20 minutter flere gange om dagen bør være tilstrækkeligt. Prøv at skifte til varme efter brug koldt i et par dage. Din varmekilde kan være en varmepude, varme pakninger, en varmelampe eller et meget varmt brusebad. Hver to til tre timer gælder 15 til 20 minutter af varme. Hvis smerten fortsætter, skiftevis varme og kolde.

Motion

Inaktivitet gør iskias værre, ifølge Mayo Clinic. Udøver, er begyndende med stretching, et hjem afhjælpe, der producerer resultater. Regelmæssig motion får kroppen til at frigive endorfiner, naturlige smertestillende. Stretching øvelser til lænden kan lindre smerter. Koncentrere sig om øvelser, styrke rygmuskler og forbedre kropsholdning. Som du strække, holde hver strækning i mindst 30 sekunder. Forsøge at gøre strækningen så glat som muligt. Hvis du har adgang til et fitnesscenter, personlige træner eller fysioterapi, vil denne avancerede form for motion hjælpe med at afhjælpe smerter. Arbejd din vej langsomt til mere avancerede øvelser.

Medicin

Nogle ikke-receptpligtige lægemidler bistå i smertebehandling for iskias, efter WebMD. Eksemplerne er acetaminophen, såsom Tylenol. og ibuprofen, såsom Advil. En tredje valg ville være Aleve eller naproxen. Tylenol bistår med smerte, mens Advil og Aleve behandling af smerter og betændelse. Stærkere recept medicin er tilgængelige, hvis smerten fortsætter. De omfatter muskelrelaksantia og anti-inflammatoriske lægemidler. Alvorlige tilfælde af iskias kan kræve steroid injektioner, selv om der er spørgsmål om deres effektivitet.

Kirurgi

Når alle andre retsmidler mislykkes, er kirurgi stadig en mulighed for en diskusprolaps disk. En diskectomy omfatter en ortopædisk kirurg at fjerne del af harddisken, der påvirker iskiasnerven. Når operationen er udført ved hjælp af et mikroskop gennem et lille snit i ryggen er det kaldes en microdiskectomy. Opsving er hurtigere med microdiskectomy og resultaterne er omtrent den samme mellem de to operationer. Afveje risici mod fordele før virksomheden dette middel.

Relaterede stillinger