Hvordan til at skære træ dæk trin

July 25

Hvordan til at skære træ dæk trin

Skæring trappen til et dæk, mens ikke at være en teknisk udfordrende projekt, kan være en af de sværere "opgaver gør-det-selv vil nogensinde prøve," ifølge Popular Mechanics. De nedskæringer, du foretager for dæk trapper skal være nøjagtig, som den mindste afvigelse fra ensartethed kan forårsage en person at rejse når klatring dem. Derudover skal trin skæres efter særlig streng bygningsreglementer. Før du foretager nedskæringer for dine dæk trappe, konsultere din lokale bygning myndigheder og derefter planlægge i overensstemmelse hermed og omhyggeligt.

Instruktioner

• Beregne stigningen og køre på din trappe før man overvejer eventuelle nedskæringer af første markedsføring en straight bord på kanten af toppen af bunken. Måle afstanden mellem bestyrelsen og landingsstedet. Dette vil give dig anledning. Opdele den samlede stigning af stigningen af hvert trin, som ifølge Popular Mechanics er generelt syv inches, at finde ud af hvor mange trin skal du. Afrundes til nærmeste hele tal og derefter opdele den samlede stigning af antallet af trin for at få den nøjagtige stigning af hvert trin.

• Beregne den samlede kørsel af trappen og kørsler af hvert trin ved at multiplicere antallet trin ved at køre af hvert trin. Populær mekanik tyder på at køre for hvert trin skal være ca 10 inches.

• Begynd din nedskæringer til stringere at danne bandage på hvad bliver trinene. Skåret ud to-tommers af 12-tommer bestyrelser, der vil tjene som stringere tilslutte sig målingerne du tog vedrørende anledning og køre. Bruge en indramning firkantet med trappe målere og blyant til at markere stringere og en rundsav til at skære. Skær to flere identiske stringere eller mere, afhængigt af din trappe bredde. Skær det første trin i hver stringer til måling af stigende minus tykkelsen af slidbanen boards, for det første skridt kun.

• Skåret risers efter bredden af din trappe og til stigningen i hvert enkelt trin ved hjælp af en rundsav. Skære slidbane bestyrelser ved hjælp af en rundsav efter trappe bredde.

Relaterede stillinger