Hvad er årsagen bloody diarré hos hunde efter anæstesi?

November 5

Hvad er årsagen bloody diarré hos hunde efter anæstesi?

Mange ting kan være årsag til blod i din hunds afføring. Hvis din hund har været ved dyrlægen kontor kan for nylig det vaere blevet smittet med noget fra en anden hund. Generelt er anæstesi brugt for at udføre en form for kirurgisk procedure. Din hund kan have en reaktion på medicin, der blev administreret forud for eller efter indgrebet. Det kan bare være en tilfældighed, at din hund er blevet syg efter anæstesi. Ligegyldigt hvad omstændighederne er, hvis der er blod i din hunds afføring skal du få det til en vet straks.

Smertestillende medicin

Smertestillende medicin administreres normalt efter en kirurgisk procedure. Der er flere smertestillende medicin, der kan forårsage mave og intestinal blødning. Almindelige bivirkninger til smerte medicin omfatter kvalme, opkastning og diarré. Blod i opkast eller afføring er et tegn på en mere alvorlig reaktion. Ifølge Ron Hines DVM ph.d. er smerte medicin mest tilbøjelige til at forårsage blodig diarré asprin, ibuprofen, phenylbutazon, piroxicam, naproxen, flunixin meglumine og indomethacin.

Dental rengøring

Dental rengøring og tand udtræk til din hund kræver en let anæstesi. Hund og kat klinik hævder, at visse hjerte, lever og nyresygdomme kan være forbundet med de bakterier, der findes under plaque, tarter og tandkødsranden i din hundens mund. Under en tandlæge procedure kan bakterier, der var blevet løsnet, Indtast blodbanen, effektuering af indre organer. Selv om blodig afføring efter en tandlæge procedure er ualmindelige, er det muligt.

Coccidiose

Ifølge Ron Mandsager fra Oklahoma State University, coccidia er en miljømæssig parasit, der producerer en opportunistisk infektion forårsaget af stress. Denne parasit kan være til stede i et rent miljø, fordi det er modstandsdygtige mod de fleste desinfektionsmidler. En hund i en stressende situation, såsom kirurgi, er modtagelige for ordregivende en parasit, der er blevet efterladt af en anden hund. Symptomer af coccidiose, sygdom forårsaget af en coccidian parasit, omfatter mild til svær blodig diarré efterfulgt af dehydrering og anæmi.

Relaterede stillinger