Sådan fjerner mørket væk under øjet

May 3

Sådan fjerner mørket væk under øjet

Mørke under øjnene kredse kan være forårsaget af alt fra manglende søvn og aldring, til vitaminmangel og underliggende medicinske tilstande – såsom sygdom nyrerne eller leveren. Det mørke område under dine øjne gør du ser træt og udmattet, selv når dette ikke er tilfældet. I stedet for at gemme sig bag solbriller, der er forskellige ting kan gøre for at fjerne mørke rande under øjnene.

Instruktioner

• Anvende en fugtgivende øjencreme til din under-eye område på daglig basis. Se øje cremer, der indeholder alpha-hydroxy syrer, C-vitamin eller vitamin K, fordi disse buttet den under øjet område og tilføje volumen resulterer i reducerede under-eye skygge.

• Dot dit under-eye område med concealer og bruge din ring og langfinger til forsigtigt klappe og distribuere cremen over området formørket. Støv gennemskinnelig, løs facial pulver over concealer til at sætte sig.

• Anvende en aktuel blegning creme til din under øjnene kredse til at lette og fjerne dem. Blegning cremer arbejde på under-eye misfarvninger forårsaget af hyper pigmentering, som opstår, når kroppen producerer et overskud af melanin, på grund af udsættelse for sol.

• Gennemgå laser resurfacing behandling, intenst pulserende lys behandling eller en kemisk peeling. Procedurerne for Rådet alle fjerne den beskadigede øverste lag af huden, så der er plads til nye hud til at vokse. Kapillærer, synlige årer og pigmentering, der kan forårsage mørke under øjnene, er fjernet. Flere behandlinger kan være nødvendige for at få de ønskede resultater.

• Få dermal fyldstoffer sprøjtes ind i huden under dine øjne. Dermal fyldstoffer udfylde de hule, skygget områder under øjnene og fjerne de mørke rande. Fyldstoffer vare op til seks måneder og for at bevare resultaterne, gentage behandlinger er påkrævet.

Relaterede stillinger