Oplysninger om italienske masker

June 26

Oplysninger om italienske masker

I stort set alle italienske by vil du se de berømte venetianske masker til salg. Når der anvendes som led i kostume båret til bolde i Venedig, er i dag masker et af symbolerne i Italien.

Historie

Masker har været en vigtig del af karnevallet i Venedig, da det blev først indspillet i 1268, gør det muligt at bevæge sig rundt i byen i forklædning. Nogle mennesker benyttede sig af muligheden for at skjule deres identitet for at begå forbrydelser, fører den venetianske regering at forbyde dem i det meste af året.

Materialer

Traditionelle venetianske masker blev foretaget med papier-mache, men de kan også foretages ved hjælp af læder. Maskerne er generelt malet men kan også være dekoreret med juveler og fjer.

Typer af maske

Mange af de masker set i 2010 tegner på den 16.-århundrede tradition for "Commedia dell'Arte," en form for improviseret teater. Disse omfatter tegnet betyder lang-næbet "Capitan Scaramouche" og den tomme udtryk for "Pierrot." Den mest populære maske er "bauta," som dækker meget af bærerens ansigt og er traditionelt båret med en "tricorno", en sort, tre hjørne hat, og en hætte og kappe.

Relaterede stillinger