Sådan fjernes Rust fra Blued skydevåben

July 27

Sådan fjernes Rust fra Blued skydevåben

Pistol vedligeholdelse omfatter fjernelse af rust, der har sat i under opbevaring eller manglende regelmæssige smøring. Den største bekymring for rust fjernelse er at bevare den Pistols blånelse. Regelmæssig oliering af pistol vil forhindre rust fra indstilling i, men når der oprettet, rust skal fjernes med omhu og tålmodighed. De materialer, der kræves til sikkert at fjerne rust er let tilgængelige og proceduren er ligetil.

Instruktioner

• Losse pistol. Fjerne bladet, hvis den har en og kontrollere kammeret for at sikre, at det er tom.

• Dække dit arbejdsområde med gamle aviser. Du skal bruge olie til at arbejde på din pistol og det vil gå overalt. Har klude handy for at rydde op.

• Svaber området rustne på din pistol med pistol olie. I en knivspids, vil regelmæssig husholdningsbrug olie eller endda vegetabilsk olie arbejde. Rub området med en klud og fjerne så meget rust som muligt. Fortsat svaber området med olie og gnid det med kluden, indtil ingen yderligere rust kan fjernes.

• Anvende mere olie og gnid det med antal 0000 ståluld til at fjerne enhver resterende rust. Gøre omhyggeligt for at forhindre gnide ned af den Pistols blånelse.

• Tørre olien af det behandlede område at fjerne rust partikler der var fanget. Hvis rust forbliver pistolen, genanvende olie og fortsætte med at gnide området med stål-uld. Gentag processen indtil rust er væk. Afslutte processen ved at smøre hele pistolen.

• Bruge en wire wheel omhyggeligt for at male alle områder af dyb rust, der ikke kan fjernes med ståluld. Denne procedure vil fjerne den Pistols blånelse, som du skal erstatte straks for at beskytte metal. Afslutte processen ved at smøre hele pistolen.

Relaterede stillinger