Kronisk bækkensmerter og årsager

August 6

Kronisk bækkensmerter og årsager

Kronisk bækkensmerter er følte under navlen og det kan være mindre eller invaliderende, afhængigt af den medicinske tilstand, der forårsager det og din egen symptomer. Kronisk bækkensmerter kan være forårsaget af en række forskellige gynækologiske problemer eller ikke-gynækologiske tilstande som irritabel tyktarm. Det kan være vanskeligt at identificere kilden til bækkensmerter, som af forskellige årsager har lignende symptomer.

Definition

Bækkensmerter varig for mere end seks måneder, enten konstant eller kommer og går, defineres som kronisk bækkensmerter. Smerten er svarende til perioden smerter men normalt mere intens og det varer længere tid. Kronisk bækkensmerter rammer en ud af seks kvinder, ifølge NHS, med mænd sjældent lider af betingelsen. Ingen konkret årsag til smerten er identificeret i omkring 33 procent af tilfældene, ifølge en undersøgelse foretaget af Daniels og Khan offentliggjort i den 5 oktober 2010 spørgsmålet om British Medical Journal.

Gynækologisk årsager

Kronisk bækkensmerter kan være forårsaget af endometriose, en tilstand, hvor uterin væv vokser udenfor livmoderen eller adenomyosis lignende tilstand. Kronisk underlivsbetændelse, ardannelse i dit bækken organer, er en anden årsag. Yderligere omfatter gynækologiske årsager bækken overbelastning syndrom, hvor venerne i bækken er fyldte, æggestokkene rester, problemer med bækkenbund, og uterine fibromer - noncancerous tumorer vokser på væggen af livmoderen.

Urin og mave årsager

Nogle urinvejene lidelser kan også forårsage kronisk bækkensmerter, for eksempel interstitiel cystitis. Dette er den kronisk betændelse i blæren, som kan producere bækkensmerter, når blæren udvides med urin. Ud over bækken smerter føler du et øget behov for at urinere. En urinvejsinfektion kan også forårsage smerter i bækken regionen. Forhold, der berører andre organer i dit bækken området kan producere smerter, såsom irritabel tyktarm og dens tilknyttede oppustethed, diarre og forstoppelse.

Psykologiske faktorer

For nogle kvinder hvis kronisk bækkensmerter ikke har fået en fysisk årsag, er roden psykologisk. Ofte kvinder, som har oplevet seksuelle overgreb eller seksuelle overgreb åbenbart kronisk bækkensmerter efter hændelsen, sammen med depression og angst. Kronisk stress kan skabe eller forværre bækkensmerter, og leve med oplevelsen af kroniske smerter kan oprette følelsesmæssige stress, der fastholder en ond cirkel af ubehag.

Relaterede stillinger