Hvordan man laver en egyptisk Usekh krave

October 25

Hvordan man laver en egyptisk Usekh krave

Hvis du vil lave en gamle egyptiske kostume, skal du en "usekh" krave, også kendt og spelt som en "wesekh" krave. Du har sikkert set billeder af de store og dekorative kraver lavet af ædelmetaller og juveler båret af egyptiske royalty. Du kan lave en selv billigt og nemt med enkle elementer kan du købe på et håndværk butik. Tilpas dit kostume ved at vælge de farver, du vil bruge i din usekh krave.

Instruktioner

• Åbne 100 størrelse 0 sikkerhedsnåle og udfylde de åbne ender med frø perler i enhver farve eller mønster, som du ønsker, ved hjælp af samme mønster og farver på hver enkelt. Luk sikkerhedsnåle. Du skal muligvis flere eller færre sikkerhedsnåle, afhængigt af størrelsen af din hals.

• Slip sløjfen ender (ikke ender, der kan åbnes) af beaded størrelse 0 sikkerhedsnåle på en halskæde kæde, der passer omkring bunden af din hals. Halskæde kæde skal være tæt på din hals til det færdige projekt til at ligne en usekh krave. Tilslut hægter på kæden og placere det forreste af dig, så kæden danner en cirkel og sikkerhedsnåle peger udad.

• Tilslut ender af størrelse 0 sikkerhedsnåle, enderne, som er nu peger udad, med hop ringe. En hoppe ring er en simpel metal ring bruges til at forbinde smykker komponenter. Åbn hver ring med en tang og smutte en anden åben hop ring på det. Tilsluttes åbning i slutningen af en sikkerhedsnål og andre hop ringen gennem sikkerhedsnål ved siden af det ene hoppe ring. Luk hoppe ringene ved at bringe de to åbne ender sammen om at mødes igen. Gøre dette hele vejen rundt uden for enderne af sikkerhedsnåle.

• Perle størrelse 1, 2 og 3 sikkerhedsnåle som du gjorde med størrelse 0 perler, men du bliver nødt til at bruge perler med større huller, som E perler, som ligner frø perler i form, men er større og andre typer af perler med huller større end 1 millimeter.

• Tillægger hoppe ringene du knyttet til enderne af størrelse 0 sikkerhedsnåle sikkerhedsnåle størrelse 1 åbne ender. Når du er færdig vedlægger størrelse 1 sikkerhedsnåle, vedhæfte en anden linje af hoppe ringe til ender vender udad og vedhæfte størrelse 2 sikkerhedsnåle. Gentag processen for at vedhæfte line af størrelse 3 sikkerhedsnåle. Tilslut dem ikke i ryggen hvor de line op med halskæde armbånd--du skal kunne åbne krave for at sætte det på.

• Tilslut ender af størrelse 3 beaded sikkerhedsnåle sammen med en sidste linje i hop ringe. Afslutningsvis halskæde hængende et par beaded størrelse 0 sikkerhedsnåle løst fra forskellige punkter i bunden af kraven.

Relaterede stillinger