Ki Kou vejrtrækning teknikker

May 30

Ki Kou vejrtrækning teknikker

Kinesisk medicin har fokuseret på kanalisering af energi eller "qi" i kroppen som en kilde til healing og vitalitet siden oldtiden. "Qigong" er det kinesiske system af vejrtrækning praksis, bevægelser, arbejdsstillinger og andre former for at øge og direkte chi i kroppen. "Ki Kou" er japanske højttalere udtalen af de kinesiske tegn, Qigong. Ki Kou omfatter flere vejrtrækning teknikker.

Abdominal eller diafragma vejrtrækning

Hjørnestenen vejrtrækning teknik for Ki Kou er også dens mest grundlæggende. Med diafragma vejrtrækning inhalerer du dybt fra mellemgulvet, udvide din mave til at tillade luft at synke ned til de lavere dele af lungerne. Du vil derefter trække din mave som du udånder. Generelt, du vil trække vejret gennem næsen mens dine læber er let at røre og tungen hviler mod de øverste tænder og ganen. Vejrtrækning er langsom og bevidst med pauser mellem indånding og udånding.

Vende vejrtrækning

Med reverse vejrtrækning indånder du, ved hjælp af bevægelser i din midsection modsatte af, hvad du bruger med diafragma vejrtrækning. Som du inhalere gennem næsen, vil du kontrakt dine mavemuskler, trække i din mave. Dit bryst udvider som du udfylder de øvre dele af lungerne med luft. Du vil derefter slappe af din mave, som du ånder. Denne type af vejrtrækning menes at bygge beskyttende energi i kroppen.

Komplet vejrtrækning

Komplet vejrtrækning er lidt af en kombination af diafragma og omvendt vejrtrækning. Du starter ved at tage en diafragma åndedræt, tegning ilt dybt ned i lavere lungerne. Næste, mens holde luften i din nedre lungerne med mave stadig udvidet, du udvide dit bryst og fylde de øvre dele af lungerne med luft så godt. Når du udånder, helt slappe af din krop, udlejning af hele ånde. Denne teknik menes at være udrensning og styrke.

Alternative næsebor vejrtrækning

Med alternative næsebor vejrtrækning er den grundlæggende teknik det samme som med diafragma vejrtrækning; men vil du bruge din hånd til direkte ånde ind og ud af det ene næsebor ad gangen. Først, brug tommelfingeren på din højre hånd, blokere din højre næsebor, som du inhalere. Derefter, som du udånder, fjerne din tommelfinger fra den højre næsebor og bruge ring finger på højre hånd til at blokere din venstre næsebor. Fastholde hånd position, således at du nu kan inhalere gennem din højre næsebor, derefter skifte fingre for udånder. Gentag. Denne vejrtrækning menes at give energi til højre og venstre hjernehalvdel af hjernen.

Relaterede stillinger