Hvordan du udskifter en sukkerrør Panel tilbage på en stol

October 17

Hvordan du udskifter en sukkerrør Panel tilbage på en stol

Stole lavet med et spanskrør Indsæt, enten på sædet eller på bagsiden af stolen, har været populære i mange hundrede år, med franske caning og hånd caning bliver brugt på tidlige versioner. Masseproducerede reed sukkerrør stol er den mest populære og er en god kandidat til sukkerrør udskiftning. Hvis din stol caning har en reed eller spline langs kanten af caning, som er forsænket ind i en rille, er udskiftning af sukkerrør en forholdsvis ligetil proces.

Instruktioner

Forberedelse

• Våd den gamle stok og skæres med en hobbykniv. Fjern så meget som muligt. Grave bladet lodret ind i rillen, hvor spline er integreret til at bryde Seglet. Brug en skruetrækker eller spline mejsel til at lirke op den gamle sløjfe. Fjerne søm eller hæfteklammer med nål næse tænger.

• Rense rillen helt, at fjerne gammel lim. Bruge kanten af en skruetrækker eller en spline mejsel. Bruge en lille mængde af eddike til at fjerne enhver stædig lim.

• Kontrollere for ru pletter og sandpapir disse områder med en bøde-sandkorn sandpapir.

• Refinish stol, hvis du planlægger at gøre det, mens sukkerrør er slukket. Hvis mere end ét område af sukkerrør er på stolen, plan om at erstatte det hele på én gang.

Udskifte sukkerrør

• Måle området for at være omfattet af sukkerrør og tilføje fire inches. Måle omkredsen af groove og tilføje fire inches for spline. Skær arket sukkerrør med et hjælpeprogram kniv eller saks. Skære en enkelt stykke af spline til at måle.

• Blød sukkerrør og spline i varmt vandbad i mindst en time. Fjerne sukkerrør men forlade spline i vandet, indtil du har brug for det.

• Holdning den nye stok over stol, statsborgerrettigheder det og og sørg for det er lige og den blanke side er op. Fastgør det på plads med klemmer på den nederste hjørner med klemmer eller små stykker af spline.

• Begynder at skubbe stokken ind i rillen, startende tilbage centrum og ved hjælp af en træ kile. Våd sukkerrør hver par minutter med enten en fugtig svamp eller klud eller en tåge sprøjte.

• Arbejde sukkerrør ind i rillen lidt ad gangen, går frem og tilbage fra den ene side til den anden, indtil du kommer til forsiden. Tving det hele vejen ind i rillen, lige nok til at holde det på plads. Brug små stykker af spline for at forankre dit arbejde på plads. Kontroller dit arbejde ofte for at sikre sukkerrør er lige. Fjerne klemmerne, når du kommer til forsiden og holde orden sukkerrør ind i rillerne, indtil du har fuldført dette trin.

• Indsæt ny spline ved først at sætte en perle af lim. ind i rillen hele vejen rundt. Placer en ende på ryg-Center og pund spline ind i rillen med en gummihammer eller hammer. Hvis sukkerrør har et hjørne, gering spline med din hobbykniv. Skær overskydende sløjfe på ryggen centre hvor de to ender af spline mødes.

• Tørre eventuelle overskydende lim. Cut off overskydende sukkerrør omhyggeligt med enten hjælpeprogram kniv eller saks.

• Fugt sukkerrør igen. Læg en fugtig klud over det og lade det sidde natten over. Omhyggeligt skæres væk nogen omstrejfende stykker af spline eller sukkerrør med saks. Vente 48 timer før du bruge stolen.

Relaterede stillinger