Sådan reparation Flexon brillestel

October 25

Sådan reparation Flexon brillestel

FLEXON briller bragte en revolutionerende teknologi brillerne Marketplace - rammer, der kan bøjes i næsten alle retninger uden snapper. Det betyder uheld sidder på dine briller og snapper rammer i halvdelen er en saga blot dage. Det andet aspekt af Flexon briller, som er brugervenlige er at mekanikken er præcis som alle andre par briller. Det betyder, at du kan foretage reparationer til din Flexon rammer ved hjælp af en standard briller reparationssæt og andre velkendte Reparation tricks.

Instruktioner

• Undersøg dine billeder med et forstørrelsesglas. Du kan vide, hvad problemet er med din frames, men du kan finde en anden udstede dig med tæt kontrol. En løs skrue, der ikke forårsager problemer nu kan være et stort problem i bare et par dage.

• Brug skruetrækker i briller kit til at stramme eller erstatte eventuelle manglende skruer. Fortvivl ikke hvis du har tabt en skrue fra din rammer. Reparation kits kommer med reservedele.

• Brug et par nål næse tænger til at bøje rammen tilbage i form. Dette er yderst usandsynligt med Flexon briller, men det er stadig en taktik, bør du vide, hvis det sker. Du skal dække tips tang med et blødt materiale som et stykke køkkenrulle til at forhindre skader på dine billeder.

• Bruge en tandstikker og hurtig tørring, klar lim til at fastgøre en brudt hængsel, når det falder ned. Anvende en lille dab af lim med en tand pick på hængslet og hurtigt placere den på din briller. Holde hængslet på plads indtil lim sæt, og derefter erstatte skruer du kan have mistet.

• Anvend hurtigt-tørring klar lim for at refasten en øre stykke, der er faldet ud i slutningen af rammen. Øresneglen er at bløde dækker fra den ramme, der ombrydes omkring ørerne.

Relaterede stillinger