Hvordan man laver en fløjl Choker halskæde

April 28

Fløjl choker halskæde er enkel og billig at lave. Afhængigt af dit valg af bånd farver og vedhæng, kan denne alsidige stil variere i udseende fra victorianske til Goth. Opret en med en cameo eller en vintage metal charme. Sort er en traditionelle farve for en fløjl choker bånd, men andre lysere eller lysere farver vil gøre dette til en perfekt halskæde til foråret eller sommeren brug. De også gøre store gaver, som de kan gøres personlig for hver modtager med meget lille indsats.

Instruktioner

• Vælg en længde for din choker halskæde; chokers er generelt mellem 14 og 16 inches. Beregn længden, farvebånd ende resultater og låsen vil føje til choker. Skær dine bånd til den ønskede længde.

• Streng din vedhæng på båndet. Tilføje et hop ring, hvis dit vedhæng ikke sidde fladt. Erstatte hop ring, hvis båndet er for bred til at let gennem den eksisterende ene.

• Lime enderne af båndet med håndværk lim til at forhindre flosser og hjælpe med at overholde bånd til farvebånd ende resultater. Forsigtigt lukke kæberne af farvebånd ende resultater med nylon kæbe tænger en del vej, forlader lige nok plads på hver bånd ende at finde at glide enderne af båndet i. Skub båndet i og stramt lukke farvebånd ende resultater resten af vejen med nylon kæbe tænger. Check at sørge for at tænderne af farvebånd ende resultater sikkert holder båndet på plads. Tillad lim til at tørre, før du fortsætter med at arbejde på halskæden.

• Fastgør låsen til farvebånd ende resultater med hop ringe. Greb hver ende af hop ring med et par flade næse tænger. Forsigtigt twist ene side åbne, mens du holder anden siden stadig. Pivot enderne af hop ring tilbage på plads efter tilsluttede dele af låsen til båndet ende konstatering. Kontroller, at hvert hop ring er lukket forsvarligt.

Relaterede stillinger