Hvordan man skriver en grafisk roman historie skabelon

September 2

Hvordan man skriver en grafisk roman historie skabelon

En grafisk roman er en fortællende arbejde, der bruger sekventiel kunst for at levere historien til læseren, meget gerne en udvidet, feature-længde tegneserie. Storytelling teknikker ansat i skriver et script for en grafisk roman er de samme som enhver arbejde af fiktion, der kræver omhyggelig opmærksomhed til historien struktur, tema, figurer og fortælling. Af gradvist opbygge en disposition skabelon, kan historiens udviklingstid reduceres væsentligt. Dette opnås ved at starte med historien er centralt begreb som fundament og udvider det gradvist, indtil den er klar til det første fulde udkast skal skrives.

Instruktioner

• Skrive en "tag line" for din grafiske roman, der formidler historiens koncept i et enkelt kort sætning.

• Udvide tag-linje ind i en "log linje" ved at skrive en sætning, der forklarer den historie begynder, to sætninger til midten, og en anden enkelt punktum for sluttede.

• Skrive en synopsis af graphic novel ved at udvide hver sætning i loggen linje ind i en fuld afsnit. Den færdige synopsis bør ikke stadig være længere end et enkelt ark af papir.

• Tage hvert afsnit i Synopsen og udvide det til et fyld en fuld ark af papir, men ikke mere. Dette er den første fase af din grafiske roman disposition.

• Læse korrektur dispositionen grundigt, og gå tilbage gennem hver fase af skabelonen, at foretage de nødvendige tilpasninger til historien. Begynde med tag-linje og arbejde videre derfra, indtil du har et andet udkast til fire side disposition.

• Skrive biografier for hver af de tegn, der var vigtigt nok til at berettige en omtale i dispositionen. Indeholde nærmere oplysninger om deres barndom, deres fysiske fremtoning, slægtshistorie, hvad de gør for et levende, hvordan de bruger deres fritid og hvad deres motivation er inden for den grafiske roman historie. Biografien bør dække deres liv indtil det punkt, hvor den grafiske roman Historien begynder.

• Omskrive kontur baseret på eventuelle ændringer, der er dukket op efter at skrive tegn biografier, og udvide hver side så meget som du gerne ind i en "skridt disposition." Dette trin disposition bør dække alt hvad der sker inden for hele historien, men uden at medtage nogen dialog. Holde går tilbage over hele skabelonen, foretage justeringer som historien og tegn udvikle sig inden for trin disposition.

• Skrive det første udkast af den grafiske roman script, efter trin-skitse snævert.

Relaterede stillinger