Hvad bør kvinder bærer på et krydstogt skib ferie?

August 31

Hvad bør kvinder bærer på et krydstogt skib ferie?

En af de mest almindelige spørgsmål første gang krydsere stiller er, "Hvad skal jeg pakke for at bære?" Det ærlige svar er, "Det afhænger." Du skal faktor i det klima af din destination, type af cruise du tager og de aktiviteter, du er mest tilbøjelige til at deltage i. Ganske vist har flere muligheder end mænd, kvinder, men som ikke nødvendigvis gør det nemmere at beslutte, hvad dupsko. For yderligere at komplicere spørgsmålet, har hver cruise line sin egen standard dresscode. Holde disse tanker i sindet, er der nogle generelle retningslinjer for passende cruise tøj til damer.

Ankomst & afrejse

På dagen for din afrejse, vælge rynke-resistente artikler passer til klimaet i dit indskibning port. Du vil traske sammen med publikum, søgning for dit værelse og slæbe kufferten - i det mindste en del af tiden--mens klatring ombord, hvilket gør dette en dårlig tid til at bryde ud de nye strappy sandaler eller flirtende lille sundress. Tænk business casual og du vil blande godt med fleste af dine medrejsende.

Dagtimerne

Om morgenen og eftermiddagen tilbragte ombord på skibet, pakke tøj du finde behageligt og som er relevante for enhver virksomhed, du har planlagt. I varmere klimaer badetøj med cover-ups og sandaler er skal have elementer og er slidt for størstedelen af dagen, mens landudflugter kan kalde for noget lidt mere holdbare. Hvis du planlægger at gå fra borde for lidt sightseeing være sikker på at medtage konservative længde shorts (ikke alle kulturer er så liberale som vores), kraftigt travesko og kort ærme skjorter. Vælg to forskellige farver og en neutral for alle dine casual stykker, så du kan mix og match, oprettelse af forskellige ser ud for hver dag, mens bevare plads i bagagen.

Om aftenen

Når solen sæt, dress code bestemmes af Middagsmenuen. Generelt, aften måltider vil falde ind under en af tre kategorier: afslappede, uformelle eller formelle. Middag tid casual betyder at sige farvel til shorts og klip-klapper og goddag til solen kjoler, nederdele fremstillet af denim eller khaki, eller sporty bukser eller denim jeans. Casual middage afholdes normalt på de første og sidste nætter på et krydstogt. For posten er "Uformel aften" ikke det samme som "Uformelle". Det er dressier end casual, så denim af enhver slags er ude. Men det er ikke formelt, så sequinned kjoler og cocktail kjoler vil synes malplaceret. Du ville nok vælge den samme slags tøj til kirken, som du ønsker for en uformel aften, selvom halsudskæringer og hemlines tendens til at være lidt mere tankevækkende. Størstedelen af middage tilbydes på moderne krydstogter falder ind under denne kategori. Formelle middage afholdes én eller to nætter om ugen. Som titlen antyder, de er kjole op begivenheder hvor mænd bære mørkt jakkesæt og slips eller smoking og damerne slid kjoler eller små sorte kjoler. Tænke enkelt og elegant, når du vælger en stil og være sikker på at forlade en smule af vejrtrækning værelse, som de fleste krydstogter er "All Inclusive" anliggender og folk har tendens til at få et par pounds som dagene går.

Relaterede stillinger