Hvad er en vridningsvinkel i klipning?

December 26

Hvad er en vridningsvinkel i klipning?

Vridningsvinkel fremgår i enhver klipning miljø fra opskæring papir med et barns saks til klipning tunge jern bar bestand med en hydraulisk Forskyd presse, men det er typisk bekymringen af maskinoperatører og Maskiningeniører.

Definition

Ifølge ordbogen gratis defineres vridningsvinkel som "Den vinkel af shear flyet med bordpladen." Den nemmeste måde at visualisere vridningsvinkel er på en desktop papir cutter. Bordpladen er tabellen, og som klipning baren er sænket mod papiret, vridningsvinkel ændrer koncentrere hele baren kraft på et lille punkt.

Overvejelser

Ingeniører og maskinarbejdere er bekymrede med en lang række faktorer, når de overvejer vridningsvinkel. De ønsker den hurtigste skæring med den mindste mængde af kraft, den mindste mængde af energi input og et minimum af deformation af materialet skæres. Undersøgelser har været udført forudsige disse variabler ved hjælp af formler til at opnå optimale resultater.

Forudsigelser

M.E. købmand var en af de første til at analysere teori bag vridningsvinkel og så moderne beregninger af vridningsvinkel kaldes ofte "Merchant model." Denne model er baseret på videnskabelige formler ved hjælp af viden om den materielle adfærd, materielle deformation, skæreretningen, tvinge indføringsretning og værktøj chip friktionskoefficient til at forudsige skærekraft.

Relaterede stillinger