Opbevaring ideer til et teenage piges værelse

October 25

www.opencurly.com | 520: Web server is returning an unknown error

Error 520 Ray ID: 2e19af85b80a264d • 2016-09-13 06:54:03 UTC

Web server is returning an unknown error

You

Browser

Working
Dallas

CloudFlare

Working
www.opencurly.com

Host

Error

What happened?

There is an unknown connection issue between CloudFlare and the origin web server. As a result, the web page can not be displayed.

What can I do?

If you are a visitor of this website:

Please try again in a few minutes.

If you are the owner of this website:

There is an issue between CloudFlare's cache and your origin web server. CloudFlare monitors for these errors and automatically investigates the cause. To help support the investigation, you can pull the corresponding error log from your web server and submit it our support team. Please include the Ray ID (which is at the bottom of this error page). Additional troubleshooting resources.

Opdatering af en ung pige soveværelse for at rumme den teenager, er hun blevet er en skræmmende opgave. Teen piger kommer med indbygget udtalelser om, hvordan de ønsker deres plads til at se, men også med en masse varer, der kræver oplagring til at holde deres soveværelser organiseret og clutter gratis. At finde nok lagerplads er ofte en udfordring, og du skal måske bruge nogle kreativitet for at behage teen hvis domæne du remodellering.

Hylder

Reoler kommer i mange former. Brug en fritstående gulv-til-loft reoler enhed til at holde bøger, cd'er og samlinger. Ved ikke vedhæfter den til væggen, giver du teen mulighed for at flytte det når hun omarrangerer sit værelse. Brug en serie af hylderne over hendes seng i stedet for et hovedgærde. Køre en række boxed hylder rundt om toppen af væggen til opbevaring ting hun behøver ofte eller til at vise samlinger. Installere indbygget hylder omkring to sider af rummet halvvejs op ad væggen som wainscoting og papir, eller male væggens øverste halvdel. Sætte døre på disse for at skjule indholdet, hvis det ønskes. Installere hylder i en ellers Tom hjørne.

Møbler

Købe en seng med indbygget opbevaring som skuffer nedenunder og reoler ovenfor. Bruge billig kuber til at give ekstra siddepladser, men der er hule skal indeholde ting som ekstra sengetøj. Sætte arsenaler og damper kufferter til arbejder ud af sæsonen tøj og sko. En tøj træ er et godt sted for pyjamas og badekåber samt tørklæder og jakker. Opbygge en hule vinduesplads under en solrig vindue. Hængsel top for nem adgang.

Containere

Plast placeringer eller totes kommer i alle farver og størrelser. Stak tre placeringer af forskellige størrelser i et hjørne. Sætte plastbeholdere med hjul under sengen for nem adgang. Brug kurvene i alle størrelser til at holde alt fra magasiner til smykker. Ansætte en store lærred beholder som en vaskeri hæmmer. Vælg containere, der koordinerer med rummets farver. Du kan finde beholdere af alle typer på din lokale big box butik og butikker, der specialiserer sig i containere som The Container lagre.

Toiletter

Skabene er ofte rodet og rodet. Organisere skab for at bruge det til sit fulde potentiale. Afhente tøj, og hænge dem. Sætte sko i en over-the-door plast sko indehaver eller på en sko rack. Store tasker, hatte og små stykker bagage som rygsække på øverste hylde. Sætte større bagage og andre genstande på gulvet. Købe et skab arrangør system fra en butik som Home Depot og Lowe's, og sæt det op selv. Hvis pengene er ingen objekt, leje fagfolk til at designe og installere en closet system.

Relaterede stillinger