Hvordan man skriver et tillæg for en rapport

May 25

Hvordan man skriver et tillæg for en rapport

Skrivning rapport betyder tegning på forskellige kilder til data til støtte for deres argument. Selv om disse data er vigtige i sin egen ret, er ikke altid medtage det i selve betænkningen uden at skade dens læsbarhed. Når dette sker, er den bedste ting at gøre, omfatter oplysningerne i form af et appendix. Et tillæg kan omfatte rå statistiske data, uredigerede interview svar, kort, grafer, diagrammer eller enhver anden form for forskningsmateriale.

Instruktioner

• Overveje det materiale, du vil medtage i din tillæg mens du skriver din rapport. Hvis data er afgørende nødvendigt at forstå rapporten, bør det indgå i det vigtigste organ. Hvis dataene, der kan sammenfattes med fordel i betænkningen, er det imidlertid bedre at medtage resuméer i hoveddelen af teksten og de rå data i et tillæg.

• Undersøge din skole, virksomhed eller institution's politik med hensyn til tillæggene. Der er ingen universel regler om hvordan man skriver eller formatere et tillæg, men hver institution får visse retningslinjer. For eksempel, vil du sandsynligvis finde, at tillæggene ikke tæller mod din dokument ordet grænse.

• Komplet hoveddelen af rapporten. Medtage referencer i relevante dele af teksten, så læserne ved, hvor man skal finde den yderligere data.

• Begynde din tillæg på en ny side. Stil guider varierer, men i den anvendte moderne sprog Association (MLA) stil, tillægget kommer før bibliografien.

• Skriv dine tillæg. Tillægget er simpelthen et opbevaringssted for data, så det ikke behøver megen forklaring eller beskrivelse. Hvis de oplysninger, du præsenterer i tillægget behov meget forklaring, er hoveddelen af rapporten nok et bedre sted for det. Du kan vælge at lægge numeriske data i tabelformat. Alternativt, hvis du har tekstdata såsom interview udskrifter, kan du adskille dem med underpositioner.

• Mærke dine tillæg. Hvis du har kun ét tillæg, være det simpelthen titlen "Tillæg." Hvis du har mere end én, men skal du skelne dem. MLA stil bruger titler "Appendiks A," "Appendiks B" og så videre, men du kan vælge at nummerere dem i stedet.

Relaterede stillinger