Hvordan du udskifter bageste tromlebremser på en 2001 Dodge 2500

November 6

Hvordan du udskifter bageste tromlebremser på en 2001 Dodge 2500

Din 2001 Dodge Ram 2500 var outfitted med front skivebremser, som anvendte bremseklodser. Selvom bageste skivebremser blev tilbudt som en mulighed for 2500, kom langt størstedelen af lastbiler med bageste tromlebremser, bruges bremsesko. Hvis du kan høre slibning er kommer fra din bageste bremser, når du kommer til et stop det et tegn på at du sandsynligvis nødt til at ændre de bageste bremsesko. Udskiftning tid vil tage omkring en time.

Instruktioner

• Løsn lug møtrikker på dine Ram 2500s bageste dæk med dine dæk jern. Sæt stikket under din bageste ramme og ophøje lastbil høj nok til dias jack står under din bagenden ramme. Sænk lastbilen ned på jack stande. Fuldt fjerne alle lug møtrikker og trække begge bageste dæk ud.

• Åbne kølerhjelmen af din Dodge pickup og Find din bremse flydende reservoir og master cylinder. På din Dodge 2500 er det monteret på førerens side fiirewall. Fjerne begrænsningen reservoir og sæt den til side.

• Trække bremsen tromlen ud af begge baghjul. Du kan bruge en gummihammer til at trykke det lidt, hvis de ikke kommer nemt.

• Brug tænger til at tage ud de fjedre, der holder de gamle bremsesko på plads på førerens side og derefter tage de gamle sko. Sæt de nye bremsesko i position og derefter vedhæfte fastgørelse springs med din tænger. Gentag denne proces for passagersiden.

• Anbring begge bageste Bremsetromler tilbage på. Tryk dem på plads med en gummihammer, hvis nødvendigt.

• Sætte begge tilbage dæk tilbage på og stramme lug møtrikker med dine dæk jern. Jack din Dodge op nok, så at du har nok plads til at fjerne jack stande og derefter tage dem ud. Sænk din Ram 2500 til jorden og træk dæk stikket ud.

• Komme ind i din 2500 og pumpe på bremsen for at hjælpe sæde dem. Også erstatte enhver bremsevæske, der kan have spildt mens du erstatter din bremsesko og luk låget.

Relaterede stillinger