Glas skål tabel centerpiece ideer med blomster til bryllup

October 25

Glas skål tabel centerpiece ideer med blomster til bryllup

Centrepieces nåde tabeller i en reception og er en afgørende komponent i et bryllup indretning. Glas skåle og blomster kan sættes sammen på forskellige måder at oprette imponerende centrepieces. Bedst af alt, bruden og gommen kan nemt vælge forskellige stilarter og farver af blomster for at sikre, at deres centrepieces passer ind i resten af deres bryllup temaer.

Glas skåle

En klar glasskål montrer skønhed af blomster og tillader gæsterne at tage i synet af de friske grønne stængler og blade. Skåle tendens til at være kortere end vaser og tillade brug af blomster med korte stilke, også. Skåle er ideelle til tabeller, som de er sværere at vælte. Skålen selv kan være et kunstværk med unikke, yndefulde kurver, der skiller sig ud fra mere traditionelle vaser.

Blomstrer og kronblade

Skåle behøver ikke at indarbejde hele blomst, stilk og alle, til at gøre en imponerende blomstermotiver omdrejningspunktet. I stedet kan skålen holde sarte blomster blandt et hav af blomsterblade. Form af skålen giver kernen en interessant form, mens blomsterblade bidrage deres smukke farver, som kan tilpasses til at matche resten af den bryllup farvesammensætning. Herunder fuld blomster vil bevare antydning af en blomsterarter arrangement i denne centrale idé.

Blomster og stearinlys

En glasskål fyldt med vand, Flydelys og blomsterblade sætter en romantisk stemning. Koordinere blomst og stearinlys farver med bryllup farver, eller bruge en kontrastfarve til en usædvanlig flash. Et lag af blomsterblade hviler på bunden af skålen tilføjer en blødhed til displayet. Hele blomster kan bruges som godt.

Blomster og vand

Blomster drivende i et vand fyldt skål etablere en skyfri look, der er velegnet til mange bryllupper. En stor skål har plads til flere blomster. Dog producerer placere en stor blomst i centrum af skålen en dramatisk udseende, der henleder opmærksomheden på en enkelt blomst. Tilføjelse af tranebær eller andre bær, poleret sten, give strand glasset eller andre dekorative elementer kernen mere tekstur og mere indviklede detaljer. For en virkelig sprøjt midtpunkt, skal du tilføje en guldfisk eller en beta fisk til glasskål.

Relaterede stillinger