Topiary ideer

January 12

Topiary ideer

Topiary er kunst af sculpting og forme træer og buske, uddanne dem til at vokse i dekorative design. Ifølge tidløse Topiary tilføje topiaries elegance og ynde til enhver have, hvor de er bosat. Træer og buske kan være modelleret i mange forskellige udformninger og designs, begrænses kun af fantasi af skaberen.

Geometriske figurer

Topiaries kan udskåret og uddannet i en række forskellige geometriske figurer. Fælles figurer er kugler, ovaler, torve, sekskanter og trekanter. Træer kan være skåret for at have en eller flere figurer er indarbejdet i deres design. For eksempel, opretter et træ med to firkantede former på bunden toppet med en trekantet form på toppen en fælles søjle form. Store buske kan dannes i enkle, store figurer såsom kugler eller sekskanter for nem vedligeholdelse.

Dyr

Buske kan være hugget ind i forskellige dyrs silhuetter; traditionelle dyr omfatter elefant og løven. Men enhver dyreform kan bruges. Dyr med forskellige silhuetter gøre for de nemmeste designs. Fælles dyr omfatter egern, giraffer, drager, skildpadder, hunde og heste.

Livløse Designs

Topiaries kan være designet til at ligne forskellige livløse genstande så godt. Fælles design omfatter vaser, hjul, biler og stole. Livløse designs er ikke som almindeligt modelleret som dyr eller geometriske former, men har været hugget i hele historien.

Relaterede stillinger