Kokos mel erstatninger

August 5

Kokos mel erstatninger

Kokos mel består af hvide jorden kødet af tørrede kokosnødder, slags med en hård brun skal oftest findes i nordamerikanske købmandsforretninger. Producenter fremstiller kokos mel ved afdrypning papirmasse af olie og derefter slibe kødet til pulver. Kokos mel er gluten-fri, hvilket gør det til en populær mel for folk med cøliaki sygdom eller allergi. Økologiske dagligvarer bestand mel, fordi dens høje protein gør det til en bekvem helsekost.

Problem

Det er svært at finde kokos mel erstatter fordi kokos mel er tungere og mere tætte end de fleste mel. Opskrifter, der bruger kokos mel kan ikke gengives nøjagtigt med den samme andel af mel stedfortræder, hvilket betyder, at din opskrift med erstatninger vil sandsynligvis brug for markant mindre væske end du vil være nødvendigt med kokos mel. Plus, kan du være intolerante af hvede-baserede og ikke-hvede mel, som det er tilfældet den for mange, der køber kokos mel.

Hvede mel

Hvis du tolerere hvede, er det let at erstatte hvede mel. Reglen er, at du kan erstatte hvidt mel til omkring 3/4 af kokos mel i opskriften. Hvis erstatte med hele hvede, erstatte ca 1/2 af kokos mel med hele hvede. Hvis blandingen bliver tør, tilsæt 1 tsk vand efter behov, indtil du nå ønskede konsistens. Hvis blandingen bliver for fugtigt, tilsættes 1 tsk hvedemel efter behov indtil du nå ønskede konsistens.

Gram mel

Gram eller kikært, mel er en glutenfri, protein-rige mel, der kan fungere som en erstatning. Som kokos mel er gram mel meget tætte. Din dej eller dejen skal nå cirka den ønskede konsistens hvis du erstatter præcis. Tilføj en knivspids flere gram mel eller et stænk af vand efter behov. Problemet er, at gram mel har en nøddeagtig smag i modsætning til den diskret sødme af kokos mel. Dets anvendelse som en erstatning vil vise sig i vid udstrækning et spørgsmål om personlig smag.

HAVREMEL

HAVREMEL virker, men vær forsigtig, hvis du opretholde en glutenfri kost af sundhedsmæssige årsager. Producenterne behandle ofte havre på maskiner, der anvendes for hvedemel og andre allergifremkaldende fødevarer. Læse etiketter til at kontrollere for forurenende stoffer. Hvis etiketten ikke oplyse om, hvorvidt produktet er glutenfri, anmode om en liste af gluten-fri og ikke-allergifremkaldende fødevarer fra købmanden. Tilføj 1 ekstra spsk HAVREMEL for hver 1 kop kokos opfordrede til i opskriften. Tilføj et par dråber af vand, hvis alt for tætte.

Mandel mel

Mandel mel er et populært valg på grund af sin sundhedsmæssige fordele, men det gør en dårlig erstatning for kokos mel. Dens lette konsistens betyder, at du skal tilføje en betydelig mængde af ekstra mel ved erstatning for kokos. Prøve 1 1/3 c. mandel mel for hver 1 c. kokos mel, som opskriften indeholder. Også mindske den opskrift væske med omkring en tredjedel. Hvis det er nødvendigt, skal du tilføje vand 1 spsk ad gangen i slutningen.

Tips

Prøv andre mel hvis du vil holde for øje, at du kan være nødvendigt at øge både fedtindhold og væske, når du erstatter en anden slags mel med kokos mel. Kokos mel kan meget nemt forvandle din bagt vare sej og tunge, så vær forsigtig til at omfatte nok fugt. En velskrevet opskrift beskriver den konsistens, som du skal tilnærme, selvom at dømme den rette konsistens til din dej eller dejen kræver nogle trial and error som du bliver mere fortrolig med grundlæggende i bagning og madlavning med mel.

Relaterede stillinger