Fødselsdag ideer til mænd vender 30

October 13

Fødselsdag ideer til mænd vender 30

En mands 30 års fødselsdag er en vigtig milepæl i hans liv - et nyt kapitel, som ofte bringer langs større liv forandringer. Nogle mænd har etableret deres egne familier af den tid, de når frem til 30 år, så hvis dette er tilfældet, får børnene involveret. Hvis manden i dit liv dreje 30 snart, er der et par ting du kan gøre for at gøre hans fødselsdag spektakulære.

Billede Collage

Et billede collage viser en mands liv over de sidste 30 år kan tjene som en gave og underholdende kunstværk for gæsterne. Collage bliver nødt til at være omkring syv eller otte fod bred byder billeder af fødselsdag fyr liv fra fødsel til alder 30. Collage kan vises på en væg til festen for nem synlighed. Billederne skal være 5 af 7 inches eller større. Alder kan blive vist i bunden af billedet. Collage vil være meget store, så du bliver nødt til at købe store papir, der kan rulles på et håndværk butik. Denne dekoration vil spænde over hele rummet. Hvis manden at dreje 30 har legetøj og andre varer fra sin barndom, kan de vises så godt. Denne idé fungerer godt for en mand der er sentimentale, eller en person med en sans for humor.

30 ballon breve

Invitation 30 eller flere mennesker til festen og bede hver gæst til at skrive et brev, et afsnit eller længere, om hvordan fødselsdag fyr har påvirket hans liv. Bogstaverne kan omfatte sjove historier eller ord påskønnelse og opmuntring. På dagen for partiet, strække åbningen af balloner, opløfte bogstaverne og placere dem inde. Rummet vil være fyldt med balloner, så de vil tjene som nice dekorationer, men hver ballon sender et vigtigt budskab til fødselaren. Sørg for balloner gå hjem med ham, og som hver én popper, han vil læse et dejligt brev, der er sikker på at holde et smil på hans ansigt i måneder.

30 kager

Hvis du har planer om at smide en stor fest for manden at dreje 30, kan så du gøre noget anderledes når det kommer til kage. Snarere end at have en stor kage, kan du faktisk har 30 forskellige kager skræddersyet til fest med fotobilleder på dem. Rådgive bager til at bage et udvalg af kager, hver med et billede af fødselsdag manden fra 1 til 30 år. Tage et billede af de kager, spredt ud på et bord, før nogen graver. Dette er noget, der hører til i en scrapbog.

Relaterede stillinger