Hvordan man fjerne olie & fedt pletter fra polyester

August 3

Hvordan man fjerne olie & fedt pletter fra polyester

Polyester er et stof fremstillet med syntetiserede polymerer. Polyester er slidstærkt, hurtig tørring og modstandsdygtig mod skimmel og meldug. Polyester kan dog stadig udvikle pletter fra elementer såsom olie og fedt. Olie og fedt kommer i forskellige former og bruger. Om det madlavning olie eller motor fedt, sker fjerner den fra den polyesterstof på samme måde. For at undgå permanente pletter til polyester, beskæftige sig med olie og fedt så hurtigt som muligt.

Instruktioner

• Lå den polyester stof på en flad overflade med olie eller fedt plet opad. Skrabe off enhver resterende olie eller fedt med en plastikske og kassér i en affaldsspand.

• Hæld en lille mængde af baby pulver i en skål. Dyp en pudderkvast eller en hvid klud i baby pulver. DUP olie eller fedt med baby pulveriseret pust eller klud. Fortsætte blotting i flere sekunder.

• Hold den polyesterstof over en affaldsspand. Støve overskydende baby pulver. Sted polyesterstof tilbage på en flad overflade med pletten opad.

• Anvende en pre vask plet behandling direkte på olie eller fedt pletten. Gnid pre vask plet behandling ind i stoffet. Tillad behandling til at suge ind i polyester i 15 minutter.

• Hvidvaske polyester på indstillingen hotteste tilladt for din vare.

Relaterede stillinger