Sådan installeres polstret tæppe på en trappe

December 30

Sådan installeres polstret tæppe på en trappe

Installation af et tæppe og pude på din trappe vil tilføje skønhed til dit hjem, og vil give beskyttelse fra falls på ellers glatte træ skridt. Den letteste metode til installation er metoden vandfald hvor en kontinuerlig tæppe runner bruges. En stribe af tæpper er lagt ovenpå et tæppe pad og fastgjort til træ strimler, som er naglet til hver trappe slidbane. Installation af en tynd, men tætte tæppe pad vil bidrage til at afbøde deres fodspor og forlænge levetiden af dit tæppe.

Instruktioner

• Anbring en tackless stribe tværs over ryggen af hver trapper slidbane og ud 1 tommer fra riser til tynde tæpper og 2 inches for tyk tæpper. Hammer strip til slidbane med tack hammer og tæppe stifter. Hammer en tack ca hver 4 inches på tværs af strimlen og i hvert hjørne. Fortsæt denne proces for alle trappe slidbaner.

• Skær et stykke af tæppe pad for hver slidbane med en hobbykniv. Dimensionerne, der bør være samme bredde som tackless strip og så dybt som skulle butt op mod tackless strimlen bag på slidbanen. Wrap den forreste kant af puden over forsiden (næsen) af trappe slidbane, og ned til den tackless strip på riser nedenfor.

• Korte tæppe puder til hver slidbane med korte pistol og hæfteklammer. Indsæt en hæfteklamme i ryggen hjørnerne og hver 6 inches langs tackless strimlen. Strække pad omkring næsen af slidbanen og korte hjørner hver 6 inches til riser.

• Installere tæppe løberen starter på toppen af trappen ved statsborgerrettigheder tæppe på toppen af den første riser, ovenpå tæppe pad. Fastgør det ved hamring med tack hammer og tæppe stifter hver 4 inches tværs over riser og i hvert hjørne.

• Glat tæppe med din hånd så det flyder jævnt til bunden af riser og justerer lige. Bruge et niveau på kanten af tæppet til at sikre, at det ligger lige over slidbanen.

• Tryk runner i hjørnet mellem riser og trappe slidbane med stumpt mejsel. Løberen skal sidde stramt i hjørnet, med stifter sikre det i hele sin fulde bredde.

• Fortsæt denne proces ned af trappe. Sikre udgangen af runner med tæppe stifter, som du gjorde i toppen af trappen.

Relaterede stillinger