Hvordan man starter en Web designfirma

February 17

Hvordan man starter en Web designfirma

Webdesign virksomheder hjælp klienter planlægge, designe, konfigurere og forbedre ydeevnen af websteder. For at tiltrække kunder, skal du have færdigheder, erfaring og kvalifikationer i webdesign til at vise din professionalisme. Du har også brug for business-færdigheder til at planlægge, markedet og styre en lille virksomhed.

Instruktioner

• Sammensætte et forretningsplaner, der skitserer de tjenester, du tilbyder, typen kunder du ønsker at tiltrække og konkurrence du står over for. Oprette en prognose for indtægter og udgifter for det første år i erhvervslivet, herunder eventuelle væsentlige udstyr du har brug for til at levere tjenesteydelser. Identificere kilder til finansiering for at dække dit startomkostninger. Kontakt professionelle rådgivere, revisorer og advokater, for råd om finansiering og de juridiske krav til din virksomhed.

• Liste over de ydelser du kan tilbyde kunderne. Beslutte, om du vil koncentrere sig om web-design, eller tilbyde en bredere vifte af relaterede tjenester, såsom udvikling af indhold, e-handel, Søgemaskineoptimering eller webhosting. Identificere mulige partnere, som tekstforfattere, webudviklere, fotografer og web-hosting virksomheder, der kan give specialist færdigheder, der giver dig mulighed at tilbyde en bredere service.

• Etablere en prisstruktur for hver af dine tjenester. Beregne den timeløn, der vil gøre dig til at dække dine omkostninger og opnå en fortjeneste på forskellige mængder af arbejde. Tilføje en behandling afgift til gebyrer for tjenesteydelser, som partnere, således at dække administrationsomkostningerne i forbindelse med leverandører. Sat en række faste priser for standard "starter tjenester" som grundlæggende hjemmeside design til at tiltrække budget-bevidste udsigter.

• Identificere typen af perspektiver, der har brug for web design service. Søg lokale business mapper for navnene på små virksomheder. Søg på internettet for at se om de har en eksisterende hjemmeside. E-mail eller skrive til disse virksomheder tilbyder at oprette deres første hjemmeside eller forbedre deres eksisterende websted. Kontakte lokale grafisk design virksomheder, pr rådgivningsvirksomheder, reklamebureauer og marketing firmaer til at tilbyde din hjemmeside design tjenester for deres kunder.

• Opret din egen hjemmeside til at fremvise dine tjenester og demonstrere specialist web designteknikker, du kan tilbyde kunderne. Indeholde oplysninger om dine kvalifikationer og erfaring, tilføje navnene på klienter som du erhverve dem. Beskriv dine tjenester og omfatter enhver pakke eller starter priserne. Forsøge at opbygge relationer med perspektiver og nye kunder ved at kontakte dem regelmæssigt via e-mail eller nyhedsbreve.

Relaterede stillinger