Lineal spil for børn

December 2

Lineal spil for børn

Pædagoger finde spil der involverer herskere for at være nyttige i at undervise måleprincipper til skolebørn. Lære at arbejde med en lineal til at præcist at måle objekter kan hjælpe børn opbygge tillid i deres matematiske evner--- og have det sjovt i processen. Måling spil kan også arbejde sammen med andre lektioner, såsom måling af nedbør i en dåse, en aktivitet, der lærer om både måling og nedbør.

Objekter af en bestemt måling

Når børn lærer at læse en lineal, kan de spille "Finde et objekt med denne måling." Instruktøren viser flere målinger på tavlen---4 inches, 1 mund og 2 centimeter--- og opfordrer de studerende til at bruge deres herskere til at finde objekter rundt i lokalet, som er nogenlunde disse målinger. Ethvert objekt vil arbejde: et stykke af kridt, en bog, en stol, en underarm, osv.

Divisioner af to

For ældre børn besvarer "Divisioner af to" spillet spørgsmålet: "hvor mange gange kan en længde være opdelt i to?" Opdele klassen i par med børn (hver med en lineal) og give dem et bestemt mål. Det er bedst at vælge en måling mellem 1 og 3 fødder. Fortæl børnene til at tegne en linje af denne længde, derefter dividere tal i halve og trække denne måling. Studerende holde dividere i halve og tegning hver måling, indtil antallet bliver for små til at måle eller tegne. Den lære er, at uanset hvor mange gange en afstand er opdelt, du aldrig ender med en afstand på nul.

Måle din nabo

Yngre børn lære at bruge en lineal kan spille "Foranstaltning din nabo" ved at opdele i par. Børnene skiftes til at placere et stort ark papir på jorden og med deres partner ligge på papiret. Partneren tegner omridset af barnet på papiret og sammen de måler tegningen.

Regn måling

Børn kan lære at måle væsker samt faste stoffer ved at spille "Regn måling." De sted en dåse udendørs for at indsamle regn, så brug linealer til at måle det beløb, de har indsamlet. Spillet kan gentages igen og igen, så klassen kan holde en log over nedbør.

Relaterede stillinger