Hvordan man laver en TV-antenne i hjemmet

June 19

Hvordan man laver en TV-antenne i hjemmet

TV antenner stigende popularitet igen. Folk er begyndt at bruge deres gamle kanin-øre antenner for deres digitale tv-apparater. Andre installerer uden for antenner i stedet for kabel- eller satellit. TV-stationer er nu tv i high-definition digital TV. Kanalerne kommer meget klarere, og de udsendes i high-fidelity lyd. I nogle tilfælde udsendes lokale tv-kanaler i højere kvalitet end satellit-/ kabel-tv. En antenne kan forbedre din reception.

Instruktioner

• Gøre to mærker på den 4-tommer bred side af det træ, der er 2 inches fra toppen. Sted hver mark 1 tommer fra hver kant på den 4-tommer side. Måle ned 10 inches fra varemærkerne, og markere på hver side direkte under rækken ovenfor. Måle ned 10 inches, og Placer mærkerne på træet to gange mere. Du skulle nu have fire rækker med to mærker på hver række ned i 4-tommer side af træ. Disse mærker vil give dig placeringen for ledninger fastgøres i følgende trin. Afsat træet.

• Skær otte stykker af kobbertråd i 20-tommer stykker. Fold hver stykke ledning i halve. Centrum af 20-tommer wire hvor det er bøjet vil blive kaldt "V" punkt af wiren i disse retninger. Åbn hver af ledningerne til omkring en 45-graders vinkel. Vedhæft hver ledning ved hjælp af en træ skrue og washer på "V" punkt af wiren. Skrue ledninger på toppen af de mærker, som du lægger på den 4-tommer side af træ i trin 1. Det burde ligne fire rækker af wire Butterfly.

• Skåret den kobbertråd, som du har tilovers i halve. Løsne alle skruer, som du lægger på bordet i venstre side i trin 2. Glatte wiren, og placere den under de skiver, der er på de skruer, som du løsnes. Wiren skal være under skiver lige op i venstre side at røre "V" del af bow-tie-formet wiren. Spænd de træ skruer ned igen. Ledningen vil blive knyttet direkte fra toppen til bunden af 2 x 4 stykke træ på venstre side. Gentag denne proces på højre side ved hjælp af det sidste stykke ledning.

• Knytte ophør af Stik coaxial kabel til en skrue i bunden af 2 x 4 bord på laveste kobbertråd V-punkterne. Antennen er nu klar til at tilslutte op til din tv- eller digital til analog modtager. Kør det koaksiale kabel ind i huset, og placere et gevind koaksial stik på ledningen. Dette vil skrue ind i din kabel tilslutning på dit tv eller DVD-afspiller.

Relaterede stillinger