Typer af plakat bord

October 25

Typer af plakat bord

Plakat bestyrelserne bruges til et utal af formål. Kunstnere bruge plakat boards som backing for deres malerier og kollager. Virksomheder kan bruge dem semi-holdbare skilte for reklamer eller markere retninger. Lærerne bruger plakat bestyrelser til at vise studerende projekter. Plakat boards kommer i varierende tykkelser og består af forskellige materialer. Den plakat bord du har brug for, afhænger af programmet som det vil blive brugt.

Foam Core bestyrelsen

Skumkerne består af en polystyren kerne og et hvidt ler-belagt eller brune papir vender. Den første hvide skum core bestyrelsen blev lavet for den grafiske industri og kaldt Fome-Cor. I dag er der mange konkurrenter gør bestyrelsen. Måde at polystyren bobler er dannet under fremstillingsprocessen tillader kanterne af bestyrelsen til at blive forseglet eller krympede når die cut. Ulempen er, at utilsigtet visninger eller buler kan permanent beskadige bestyrelsen. Skum del af skumkerne påvirkes ikke af fugt, men vendt er. Det betyder udendørs brug og våde mounts kan være problematisk. Skumkerne kan anvendes til olie- og akrylmaling, men skummet er følsomme over for opløsningsmidler, så brug af lak og shellacs ikke er tilrådeligt. Skumkerne er nemt skæres med en skarp barberblad, men en kedelig eller hakker blade vil rive i stedet for at klippe. Skumkerne er almindeligt anvendt til vakuum og tør mounts.

Gatorfoam bestyrelsen

Gatorfoam er et bord med en skum centrum af Dow styrofoam polystyren ved hjælp af en Luxcell finér. Styrofoam er en meget hårdere og mere holdbare form af polystyren skum, men alder ikke nogen bedre. Hårdheden af Gatorfoam gør det vanskeligt at skære uden en bordrundsav. En stor fordel ved Gatorfoam er dens tykkelse. Gatorfoam kan være så tynd som 3/16ths tommer, op til 1 tommer. Gatorfoam er lavet med to forskellige overflader, en hvid og en i brun. Brunt papir overflade er bedst for maleri og montering. Der er to kvaliteter: Gatorfoam jeg er standard, og Gatorfoam II er billigere og er lavet med en ekspanderet polystyren centrum. Gatorfoam II er hovedsageligt brugt i bygge modeller og som en erstatning for krydsfiner.

Artcore

Artcore, fremstillet af firmaet Amoco er en plakat bord, der ikke er papir-dukket op som andre boards, men er helt plast. Det er lavet af polystyren skum og er dækket med et ark af hvid styren. Gøres udelukkende af plast, er det helt vandtæt. Den overflade Ark styren er også behandlet med en ultraviolet hæmmer at holde det forringer i sollys eller lysstofrør. Downside at overfladen bliver ikke-absorberende er, at det gør montering vanskeligt. Artcore er mere praktisk for at gøre tegn, skærme og modeller.

Pap

Pap er en tynd sammensat, generelt 10 mils eller tykkere. Nogle pap bruges til fremstilling af bølgepap fiberboard så godt. Pap, som det også kaldes, er en mere generisk betegnelse for ethvert tunge papirmasse-baseret board, som karton og bølgepap fiberboard. En anden fælles brug for pap er for kunst og håndværk projekter for collager og andre projekter. Pap er den mest almindelige form for karton.

Relaterede stillinger