Hvordan til at bygge brugerdefinerede spisestue borde

March 9

Hvordan til at bygge brugerdefinerede spisestue borde

Spisestue borde varierer meget i størrelse og stil. Fra grand tabeller, der kan rumme snesevis til små borde til intime familie middage, er de en væsentlig del af ethvert hjem decor. Brugerdefinerede spisestue borde kan bygges fra næsten kombination af træ, metal, glas eller kunststof. Tabeller kan være faste dimensioner eller udvides med blade til at rumme flere gæster. En simpel spisebordet kan bygges fra let tilgængelige materialer.

Instruktioner

• Mark 42 af 52 tommer brættet med et "x" på hvert af punkterne som du vil vedhæfte et ben. "x" skal gå midt i slutningen af 2 af 4. Hvert ben skal være jævnt fordelt til støtte for toppen af spisebordet, og bør være i nærheden af et af hjørnerne af bestyrelsen.

• Center en 2 x 4 oven på en "x". Brug 3 eller 4 søm til søm benet til bestyrelsen. Neglene skal gå fra toppen af bordet ned i benet. Gentag processen for de andre 3 ben.

• Fyld søm huller med træ kit. Brug sandpapir til at udjævne putty. Sand resten af spisebordet til at eliminere ru pletter.

• Pletten hele spisebordet, herunder benene. Pletten kan være transparent eller farvet afhængigt af hvad ser du ønsker.

• Vente på pletten tørre (ca. 24 timer) og derefter anvende lak oven på den tørre plet. Lak vil hjælpe med formidle en dyb glans til dit spisebord. Det vil også bidrage til at beskytte og forsegle træ.

Relaterede stillinger