Sådan holder tæpper fra glider på trægulve

May 11

Sådan holder tæpper fra glider på trægulve

Område tæpper kan tilføje nogle varme og karakter til et værelse, der har trægulve. Desværre er det let for tæpper til at skubbe og flytte ud af sted, når en person vandreture eller spiller på dem. Dette kan forårsage falls for ældre individer eller babyer, der bare lære at gå. Det er en god ide at sørge for tæppet er sikker, så det ikke længere kan glide på trægulvet.

Instruktioner

Brug et tæppe Pad

• Måle længden og bredden af dit tæppe og optage denne information på et stykke papir.

• Besøg din nærmeste tæppe levering butik, og bruge målingerne på papiret til at hjælpe dig med at vælge et tæppe pad. Du vil finde et tæppe pad, det er lidt mindre end det tæppe du har derhjemme. Hvis du ikke kan finde en, der er mindre, skal du bruge en hobbykniv til at skære puden, så det er 1 tomme til 1 1/2 inches kortere på alle sider end dit tæppe.

• Lægge tæppe pad på trægulvet og derefter indstille dit tæppe over toppen af det. Tæppe pad vil holde tæppet fra at glide, og som en ekstra bonus vil det reducere slid på dit tæppe.

Ved hjælp af Heavy Duty dobbelt sidet Tape

• Køre et stykke kridt omkring ydersiden af dit tæppe. Mærket vil dukke op på trægulvet, men det kan nemt fjernes med en våd klud senere.

• Roll op dit tæppe og sæt den til side, mens du arbejder.

• Måling af en tomme i på alle fire sider af dispositionen kridt. Fastsætte de tunge dobbeltklæbende tape på stedet du bare måles. Du kan have til at skære det i strimler med en saks. Sikre du har dækket alle fire sider.

• Lægge dit tæppe tilbage ned over det dobbeltklæbende tape og i til kridt kontur. Tryk på ned hårdt på tæppet så det holder sig til båndet.

Relaterede stillinger