Dating spil for teenagere

May 11

Dating spil for teenagere

Teenager dating kan en vigtig erfaring for sociale og følelsesmæssige udvikling. Undertiden kan ikke par regne ud hvad man kan gøre sammen og ender med at se TV, som ikke bidrager til at udvikle nogen forhold. Dating spil for teenagere levere underholdende måder for teenagere til at kende hinanden bedre og Tilføj sjov til deres relationer.

Tekst Messaging spil

Tyve spørgsmål er en sms'e spil hvor en spiller mener, at en person, sted eller objekt og anden spilleren spørger 20 eller færre "ja" eller "nej" spørgsmål til at gætte hvad person, sted eller objekt er. Det kan spilles med en romantisk og personlige twist. For eksempel, kan en person have at spille 20 spørgsmål til at gætte, hvor den anden ønsker den næste dato, eller gætte en overraskelse gave. Du kan også spille det klassiske teen spil af sandhed eller tør mens sms'e. For at bevise du afsluttet en tør, nødt du til at tage et billede af det og sende det. Sandheden spørgsmål kan være personlige, såsom "Hvornår du begynder at kunne lide mig?" til at hjælpe par får hinanden at kende.

Brætspil

Spille et brætspil, især én, der kræver strategi, som monopol, Scrabble og skak. Dette giver teen par mulighed for at være konkurrencedygtige, vise, obligations- og kommunikere. Spil som Scene det? er godt for par at kende hinandens interesser.

Vil du nogensinde

Vil du nogensinde hjælper teenagere lære en masse om deres datoer baseret på deres svar på spørgsmål. Udgør vilde hypotetiske situationer og stille din date, hvis han eller hun ville nogensinde gøre sådan en ting, begyndende med "Ville du nogensinde." For eksempel, "ville du nogensinde gøre en faldskærm hoppe?" eller "Ville du nogensinde spise råt kød?" Skiftes til at stille spørgsmålene, og vær kreativ.

Tre sandheder og en løgn

For at spille tre sandheder og en løgn, kommer den person, der går første op med tre ting om sig selv, der er sandt, og det er en løgn, blande den rækkefølge, hvori hun siger dem. For eksempel, "Jeg har været til Frankrig, jeg elsker chokolade, jeg kan tale japansk og jeg drikker grøn te hver dag." "Jeg elsker chokolade" er løgn, men det ville være svært for nogen at gætte, at det er løgn, især når de andre tre synes mindre tilbøjelige til at være sandt. Dette er en fantastisk måde at lære mere om din date og vise interessante ting om dig selv.

Relaterede stillinger