Hvordan man kan blokere voicemail

September 2

Hvordan man kan blokere voicemail

Voicemail er en funktion, der tilbydes af mange fastnet telefonselskaber og automatisk inkluderet med mange celle telefon pakker. Du kan blokere eller holde dem, der ringer fra efterladelse af meddelelser på din voicemail. Ingen service har selektiv blokering for at holde visse opkald fra at være i stand til at efterlade en besked, men du kan midlertidigt eller permanent blokere alle opkaldere at forlade beskeder på din telefonsvarer. Den enkleste måde er at forlade din voicemail fuld, så der er ikke plads til yderligere meddelelser.

Instruktioner

• Viderestil alle cellulær eller fastnet opkald til et andet nummer uden voicemail. Verizon Wireless brugere, for eksempel, kan aktivere viderestilling af opkald i deres online Verizon Wireless konto; AT & T hjem telefon brugere kan vælge "* 72 eller 72 # eller 1172" på deres telefon til at aktivere viderestilling. Når aktiveret, opkaldet vil blive sendt straks og voicemail tilsluttet det oprindelige nummer vil ikke være tilgængelige.

• Annuller voicemail service. Fastnettelefoner har valgfri voicemail service og tjenesten kan annulleres, så ingen vil være i stand til at efterlade en voicemail besked. Hvis du vil annullere, ringe kundeservice.

• Deaktivere eller ændre en ambulant foretage en opringning voicemail. Da voicemail er standard med mobiltelefoner, vil deaktivere eller ændre denne funktion blokere voicemail. Fremgangsmåden varierer pr. cellular service. For eksempel, kræver AT & T, at du ringer til din telefonsvarer, Vælg "personlige indstillinger" og derefter "Administrative indstillinger." Vælg derefter for at slukke "Snit gennem personsøgning." Sprint også kræver du ringe til din telefonsvarer, Vælg "Personlige indstillinger" og derefter Vælg til "Change the hilsen" og gide den valgmulighed hen til "Forhindre instruktionerne." Deaktivering af vejledningen vil forhindre en opkalds fra at være i stand til at efterlade en voicemail.

Relaterede stillinger