Sådan hårdmetalbor med kobbertråd

March 18

Sådan hårdmetalbor med kobbertråd

Lodning er en teknik, der tillader dig at deltage og lænker to stykker metal permanent, ved hjælp af en lommelygte og en form for tilsatsmateriale. Mens lodning typisk bruger specialiserede lodning wire for at obligation metallerne, kan du erstatte kobbertråd til lodning wire.

Instruktioner

• Rengør de metaller, du planlægger at hårdmetalbor. Fjerne alle oxidation med sandpapir. Fjerne alle fedt med acetone. Fjerne alle skidt og snavs med vand og sæbe. Skyl med vand for at fjerne rester fra acetone, slibning eller sæbe, og derefter tørre metaller.

• Arrangere de metaller, du planlægger at hårdmetalbor på en give ild-sikker arbejdsflade. Sikre metaller med bindende wire, en klemme eller et andet værktøj, hvis tyngdekraften ikke vil holde materialerne sammen.

• Varme metaller, indtil de er kirsebær rød.

• Male metaller med flux på sømmen, hvis de stadig viser nogle tegn af oxidation. Du kan springe dette trin og hårdmetalbor uden brug af flux, hvis der er ingen oxidation.

• Sted den kobbertråd på sømmen når metallerne er kirsebær rød. Fortsat opvarmning, indtil den kobbertråd flyder og slutter metallerne sammen. Lad den køle.

Relaterede stillinger