Hvordan man lægge keramiske fliser på betongulv

May 18

Hvordan man lægge keramiske fliser på betongulv

Du installerer din egen keramiske fliser er en billig og enkel måde at opdatere udseendet af dit hjem. Keramiske fliser er alsidig og holdbar, og de giver en attraktiv finish for rum, der vil jævnligt blive udsat for fugt, såsom badeværelser, køkkener, kældre og garager. Et betongulv er en ideel base for flise, fordi det er robust og vandtæt.

Instruktioner

• Bruge højtryksrenseren til at fjerne eventuelle pletter på konkrete gulvet. Koncentrere sig om oliepletter eller snavs, der forårsager gulvet at være ude af niveau.

• Slibe ned nogen bump i gulvet med magt sander til at gøre overfladen som glat og niveau som muligt. Feje alle rester før du begynder at lægge fliser. Brug en plan for at sikre gulvet er klar til flise installation.

• Måle længden og bredden af gulvet. Multiplicer disse to tal og du vil have området af rummet.

• Køb så mange fliser som du har brug for at dække pladsen, samt en yderligere 10 procent for at tage højde for eventuelle skader på fliserne under forsendelse, skæring eller installation.

• Fastgør en kridtstreg i hele bredden af rummet, ved hjælp af T-square for at sikre, at linjen er vinkelret på væggen. Fastgør en krydsende kridtstreg kører hele længden af rummet. Bruge T-square for at sikre denne linje er vinkelret på den første linje med hensyn til væggen. Skæringspunktet mellem disse linjer vil tjene som en guide, når du placerer din første flise.

• Bland de tynde-sæt mørtel efter anvisningerne på pakken. Kun Bland så meget som du kan sprede sig i 30 minutter, som tynd-sæt mørtel tendens til at blive skørt hvis tilbage til at tørre.

• Sprede et lag af tynde-sæt mørtel på beton med glat kant af hakket murske, ved hjælp af de krydsende kridt linjer som en guide. Dække plads til flere fliser. Drej murske hakket kant og gå over mørtel du sprede mørtel, gør riller. Disse riller vil hjælpe fliserne overholde af suge.

• Indstil den første flise på mørtel, ved hjælp af de krydsende kridt linjer som en guide. Fast og endda pres med begge hænder til at sætte flisen på plads. Tilføje plast flise afstandsstykker på alle sider af flisen. Læg næste flise og Tilføj afstandsstykker.

• Fortsætte med at lægge fliser på samme måde, indtil du kommer til slutningen af en række eller et stativ. Dette kræver, at skære fliser.

• Gøre lige nedskæringer på fliserne til at passe dem mod vægge, ved hjælp af en våd flise så. Markere den flise, hvor du ønsker at skære det, ved hjælp af en voks oliekridt og lineal. Line op det mærke, du har foretaget på flise med mærke på transport af våde flise saven. Skub flisen langsomt ind i den roterende kniv.

• Mark nogen buet nedskæringer, der skal foretages med en voks oliekridt. Bruge en flise scriber til etch den buede linje ind i overfladen, flise, som vil tjene som en guide. Bruge flisen nippers at omhyggeligt kvæle off stykker af flisen, indtil alle rester er kurven du ætset. Passe de skære fliser i de relevante rum, ved hjælp af tynde-sæt mørtel.

• Tillad tynd sæt mørtel til at indstille, efter pakke instruktioner. Fjerne plastik flise afstandsstykker.

• Mix injektionsmørtel ifølge pakke retninger. Sprede injektionsmørtel med en gummi float, at skubbe det ind i mellemrummene mellem fliserne. Fjern overskydende injektionsmørtel fra flise overflader, med en fugtig klud.

• Tillad injektionsmørtel til at placere efter anvisningerne på pakken, typisk 12-36 timer. Brug en fugtig klud i en cirkulær bevægelse til at fjerne enhver injektionsmørtel haze tilbage på flise overflade.

Relaterede stillinger