Fede idéer til en 16 fødselsdagsfest

March 8

Fede idéer til en 16 fødselsdagsfest

At dreje 16 er en milepæl fødselsdag. For mange teenagere betyder det de er gamle nok til at modtage deres kørekort, hvilket vil betyde større uafhængighed og frihed. For at fejre denne specielle tid, kan teenagere kaste en sweet 16 fest. Der er mange cool part idéer, at teen og hendes gæster vil huske i mange år fremover.

Limo skyllevæske jagt part

En skattejagt indebærer at bruge spor til at finde forskellige rejsemål, der i sidste ende fører til en præmie. Sweet 16 limo skyllevæske jagt part er meget lig en regelmæssig skyllevæske jagt. Men deltagerne ride i en limo mens de søger efter ledetråde. For at gøre jagten sjovere for teenagere, får de små præmier undervejs. Hvert sted, som deltagerne besøge bør steder de kan lide at gå, såsom mall eller en favorit restaurant. Nok tid bør tildeles, så deltagerne kan bruge tid på hvert sted. Bare i tilfælde af spor ikke kan blive gættet, bør limo driver har en kopi af rejseplanen, så driveren kan give et ekstra fingerpeg om nødvendigt. Den endelige bestemmelsessted bør dekoreret med 16års fødselsdag balloner og streamers. Når deltagerne kommer til den endelige part destination, kan de fejre med fødselsdagskage.

Cocktailparty

Cocktailparties for en sweet 16 behøver ikke at have alkohol involveret. I stedet tjener ikke-alkoholiske drikkevarer og fokusere på andre elementer i en traditionel cocktail fest. Bede gæsterne at bære formel påklædning til festen. For dekorationer, bruge noget sort og hvid som crepe papir, balloner og vintage plakater. Have gæster gør deres egen drink og award præmier til de bedste af dem. I stedet for traditionelle siddepladser, sætte store puder på gulvet i form af en cirkel, der er behagelig at sidde. Sted hors d'oeuvres midt i puder for gæsterne til at snack på. Dæmp lyset og sagte spille nogle af fødselsdag personens foretrukne musik i baggrunden.

Hollywood Party

Teenagere elsker berømtheder og det glitrende Hollywood livsstil. For en cool sweet 16 fødselsdag, kaste en Hollywood fest. Har partygoers komme udklædt som deres favorit celebrity. Placer en lang rød løber ud foran døren og har venner eller familiemedlemmer stå ved siden af den røde løber med kameraer til at fungere som paparazzi og snap billeder af part gæster, når de ankommer. Ikke kun vil gæsterne føle som berømtheder, fødselsdag person vil have billeder af dem, der deltog i festen. Servere mad, der er inspireret af tidligere Hollywood begivenheder. Sætte gæsternes navne på en stjerne og tape det på gulvet til din helt egen Walk of Fame. Bruge billeder af fødselsdag person i forskellige positurer til dekorationer. Har alle de fest ware og papir varer påtrykt fødselsdag personens navn på dem. Vis en film på en projektor skærm, så gæsterne kan føle sig som om de er på en Hollywood film premier.

Relaterede stillinger